Brief: Uygunluğunu hızlı bir şekilde değerlendirebilmeniz için pratik adımları ve sonuçları gösteriyoruz. Bu video, Tam Otomatik 80 Ton Basınçlı Alüminyum Folyo Plaka Yapma Makinesi LK-T80'in çalışmasının ayrıntılı bir açıklamasını sunar. Saatte 12.000 parçalık yüksek hız kapasitesini gösteren, besleme ve şekillendirmeden kesme ve toplamaya kadar tüm üretim sürecini göreceksiniz. Makinenin yüksek hassasiyetli çelik konstrüksiyon ve Siemens motorlarıyla hassas mühendisliğini vurgulayarak, gıda paketleme endüstrisi için ABD Tam Boy Tavaları nasıl verimli bir şekilde ürettiğini gösteriyoruz.
Related Product Features:
Büyük ölçekli operasyonlar için saatte 12.000 parçalık yüksek üretim kapasitesine ulaşır.
Her çevrimde hassas ve doğru plaka şekillendirme için 80 tonluk basınçla çalışır.
Besleme, şekillendirme, kesme ve toplama dahil tam otomatik bir prosese sahiptir.
Sorunsuz çalışma için sağlam bir 26KW kompresör ve güvenilir Siemens motorları ile güçlendirilmiştir.
Dayanıklılık ve uzun servis ömrü sağlamak için yüksek hassasiyetli çelikten üretilmiştir.
Rekabetçi performans için ileri teknolojiye sahip 2024 son model olarak tasarlandı.
Gıda paketleme ve depolama ihtiyaçları için ideal olan ABD Tam Boy Tava kapları üretmektedir.
Yalnızca bir operatör gerektirir ve kullanımı kolaydır; iş gücü verimliliğini optimize eder.
Sıkça Sorulan Sorular:
LK-T80 makinesinin üretim kapasitesi nedir?
LK-T80 makinesinin saatte 12.000 parçalık yüksek üretim kapasitesi, onu büyük ölçekli üretim ihtiyaçları için ideal kılıyor.
Bu makine hangi sertifikalara sahiptir?
Bu makine, uluslararası kalite ve güvenlik standartlarını karşıladığını garanti eden CE, ISO 9001, ISO 14001 ve SGS sertifikasına sahiptir.
LK-T80 ödeme ve teslimat koşulları nelerdir?
Ödeme T/T veya LC yoluyla yapılabilir ve teslimat süresi 30 gündür; makine dünya çapında güvenli nakliye için ahşap kutularda güvenli bir şekilde paketlenmiştir.
Makine ile birlikte hangi teknik destek sağlanıyor?
Kurulum, devreye alma, eğitim, 7/24 teknik destek, önleyici bakım ve acil onarım hizmetlerini içeren kapsamlı destek sunuyoruz.