logo
İyi bir fiyat.  çevrimiçi

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Evde Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Alüminyum Bardak Yapma Makinesi
Created with Pixso. Alüminyum folyo konteynerleri kek fincanı titreşim yapma makinesi LK-T80

Alüminyum folyo konteynerleri kek fincanı titreşim yapma makinesi LK-T80

Marka Adı: LIKEE
Model numarası: LK-T80
Moq: 1 Set
fiyat: $50,000 ~ $67,000
Teslimat süresi: standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract
Ödeme şartları: T/T , LC
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin:
Shanghahi, China
Sertifika:
CE certificate ISO 9001, ISO14001, SGS
Name:
Aluminum Foil Cake Cup Vibrate Making Machine
Production Capacity:
12000 Pcs/hour
Working Speed:
From 35-70 strokes/min
Body Type:
H Frame
Pressure:
80Ton
Total Power:
26KW
Motor Brand:
Siemens
Low Voltage Electrical:
Schneider
Electronic PLC:
Mitsubishi
Land Scape:
6.5*6.0*3.6 Meters
Raw Material:
Steel
Total Weight:
14500KG
Packaging Details:
Wooden Case
Supply Ability:
50 sets/year
Vurgulamak:

Alüminyum folyo konteynerleri

,

Pasta fincanı alüminyum folyo konteynerleri

,

Alüminyum folyo konteynerleri yapmak için titreşim

Ürün Açıklaması

Makine Modeli:

Ürün Açıklaması:

Shanghai Likee Packaging Products'ın Paket Servis Alüminyum Folyo Kapları Kek Kabı Titreşimli Üretim Makinesi LK-T80, verimli üretim için tasarlanmış yüksek performanslı bir endüstriyel ekipmandır.

Bu makine paket servis ambalaj çözümleri için idealdir.Bu makine, sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlayan bir SIEMENS motoru ile donatılmıştır.Saat başına etkileyici bir şekilde 12.000 adet üretebilir, yoğun bir pazarın taleplerini karşılamak için hızlı bir tedarik sağlar.Üretim hattı, 6,5*6,0*3,6 metrelik bir alana sahiptir, bu da onu kompakt hale getirir ve küçük alanlarda bile kolayca çalıştırılabilir. Alüminyum Folyo Kek Kabı Titreşim Makinesi, üretim sürecinin hassas kontrolünü sağlayan, ayarlanabilir presli 12 adet solenoid valfe sahiptir. Bu özellik, üretim hattının sürekli olarak yüksek kaliteli alüminyum folyo kaplar üretmesini sağlar. Üretim hattı ayrıca, üretim süreci üzerinde güvenilir ve doğru kontrol sağlayan Mitsubishi'den bir Elektronik PLC'ye sahiptir.Gelişmiş teknolojisi ve güvenilir performansı ile alüminyum folyo kaplar ve kek kapları için sorunsuz bir üretim süreci sunar. Fırınlar, kafeler veya yemek dağıtım hizmetleri için olsun, bu makine yüksek kaliteli paket servis ambalaj seçenekleri arayan işletmeler için değerli bir varlıktır.

Verimli ve güvenilir bir Alüminyum Folyo Kap Üretim Makinesi arıyorsanız, profesyonel ve verimli bir ambalaj çözümü için Shanghai Likee Packaging Products'ı seçin.Bu ürün ve işletmenize nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bizimle iletişime geçin.Teknik Parametreler:

Ürün Adı:

Paket Servis Alüminyum Folyo Kapları Kek Kabı Titreşimli Üretim Makinesi LK-T80 Makine Modeli:
LK-T80 Gövde Tipi:
H Çerçeve Hava Basıncı Gereksinimi:
0,8 Mpa Hava anahtarı Markası:
Schneider Toplam Ağırlık:
14500KG Kapasite:
12000 Adet/saat Uygulamalar:
6,5*6,0*3,6 Metre Ayarlanabilir presli solenoid valf sayısı:
12 Üretim Kapasitesi:
12000 Adet/saat Uygulamalar:
Alüminyum folyo konteynerleri kek fincanı titreşim yapma makinesi LK-T80 0
Alüminyum folyo konteynerleri kek fincanı titreşim yapma makinesi LK-T80 1

Paket Servis Alüminyum Folyo Kapları Kek Kabı Titreşimli Üretim Makinesi LK-T80'in Uygulama Çözümleri

Fırınlar İçin

:Catering işletmeleri, etkinlikler için paket servis ambalajı üretmek için bu makineye güvenebilirler. Saat başına 12.000 adet çıktı, büyük siparişlerin karşılanmasına yardımcı olur.

Paket servis müşterileri için tek tek kek ve hamur işlerini paketlemek için makine tarafından yapılan alüminyum folyo kapları kullanın.

Kafeler İçin

:Catering işletmeleri, etkinlikler için paket servis ambalajı üretmek için bu makineye güvenebilirler. Saat başına 12.000 adet çıktı, büyük siparişlerin karşılanmasına yardımcı olur.

Sandviçler ve diğer hafif öğünler için alüminyum folyo kaplarda paket servis seçenekleri sunun.

Yemek Dağıtım Hizmetleri İçin

Yiyecekleri taşıma sırasında taze ve güvenli tutmak için alüminyum folyo kapları kullanın.

Catering Şirketleri İçin

Profesyonel bir görünüm için alüminyum folyo kapları markalaşma ile özelleştirin.

Fast Food Satış Yerleri İçin

Fast food satış yerleri, burgerler, patates kızartması ve diğer ürünler için paket servis kapları yapmak için makineyi kullanabilirler. Ambalajın hızı ve dayanıklılığı, yoğun bir ortam için idealdir.

Kolaylık sağlamak için paket servis alüminyum folyo kaplarda kombo yemekler sunun.

Güvenilir ve verimli bir

Alüminyum Folyo Kek Kabı Titreşim Makinesi ürünü, güvenli nakliye ve teslimat sağlamak için sağlam ahşap kasalarda paketlenir. Her bir kasa, kolay tanımlama için ürün adı ve özellikleri ile güvenli bir şekilde sabitlenir ve etiketlenir.Destek ve Hizmetler:

Bizim

Alüminyum Folyo Kek Kabı Titreşim Makinesi ürünü, güvenli nakliye ve teslimat sağlamak için sağlam ahşap kasalarda paketlenir. Her bir kasa, kolay tanımlama için ürün adı ve özellikleri ile güvenli bir şekilde sabitlenir ve etiketlenir.Operatörler ve bakım personeli için yerinde eğitim

• Telefon veya e-posta yoluyla uzaktan teknik destek
  • Düzenli bakım ve denetim hizmetleri
  • Eski üretim hatları için yükseltme ve yenileme hizmetleri
  • Amacımız, müşterilerimize alüminyum folyo kap üretim işlerinin başarısını sağlamak için en yüksek düzeyde destek ve hizmet sunmaktır.

Paketleme ve Nakliye:

Paketleme:

Alüminyum Folyo Kek Kabı Titreşim Makinesi ürünü, güvenli nakliye ve teslimat sağlamak için sağlam ahşap kasalarda paketlenir. Her bir kasa, kolay tanımlama için ürün adı ve özellikleri ile güvenli bir şekilde sabitlenir ve etiketlenir.Nakliye:

Nakliye, ürünün müşterinin yerine zamanında teslim edilmesini sağlayan güvenilir lojistik ortaklarımız tarafından gerçekleştirilir. Ürün, müşterinin tercihine ve teslimatın aciliyetine bağlı olarak deniz veya hava yoluyla gönderilir. Müşterilere, gönderilerinin durumunu izlemek için bir takip numarası sağlanacaktır.

SSS:

Alüminyum folyo konteynerleri kek fincanı titreşim yapma makinesi LK-T80 2

Alüminyum folyo konteynerleri kek fincanı titreşim yapma makinesi LK-T80 3

LIKEE'nin Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı ile ilgili sıkça sorulan sorular (SSS) ve cevapları şunlardır:

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Marka Adı nedir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Marka Adı LIKEE'dir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Model Numarası nedir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Model Numarası LK-T80'dir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Menşe Yeri neresidir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Menşe Yeri Şanghay, Çin'dir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının hangi Sertifikaları vardır?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının CE sertifikası, ISO 9001, ISO 14001 ve SGS sertifikaları vardır.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı için Minimum Sipariş Miktarı nedir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı için Minimum Sipariş Miktarı 1 Settir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Fiyat Aralığı nedir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Fiyat Aralığı 50.000 ila 67.000 ABD Doları arasındadır.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Paketleme Detayları nelerdir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Paketleme Detayları ahşap kasalardır.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Teslim Süresi nedir?

C: Standart makine 30 gün içinde teslim edilebilir. Özelleştirilmiş makineler sözleşmeye göre teslim edilecektir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Ödeme Koşulları nelerdir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Ödeme Koşulları T/T ve LC'dir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Tedarik Kabiliyeti nedir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının Tedarik Kabiliyeti yılda 50 settir.