logo
İyi bir fiyat.  çevrimiçi

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Evde Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Folyo konteyner üretim hattı
Created with Pixso. Mitsubishi Kontrol Edilen 12000 Pcs / h Çıktı Alüminyum folyo konteyner makinesi LK-T80

Mitsubishi Kontrol Edilen 12000 Pcs / h Çıktı Alüminyum folyo konteyner makinesi LK-T80

Marka Adı: LIKEE
Model numarası: LK-T80
Moq: 1 Set
fiyat: $50,000 ~ $67,000
Teslimat süresi: standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract
Ödeme şartları: T/T , LC
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin:
Shanghahi, China
Sertifika:
CE certificate ISO 9001, ISO14001, SGS
Name:
Aluminum Foil Container Making Machine
Machine Model:
LK-T80
Working Speed:
From 35-70 strokes/min
Electronic PLC:
Mitsubishi
Motor Brand:
SIEMENS
Pressure:
80Ton
Raw Material:
Steel
Body Type:
H Frame
Air Pressure Requirement:
0.8 Mpa
Total Weight:
14500KG
Capacity:
12000 Pcs/h
Total Power:
26KW
Packaging Details:
Wooden Case
Supply Ability:
50 sets/year
Vurgulamak:

Mitsubishi Alüminyum Folyo Kap Konteyner Makinesi

,

12000 Adet/saat Alüminyum Folyo Kap Konteyner Makinesi

Ürün Açıklaması

Ürün Tanımı:

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı yüksek kaliteli çelikten yapılmıştır, bu da dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü sağlar.Üretim sırasında sağlam ve istikrarlı hale getirmekMakinenin 4-6 boşluğu vardır, bu da birden fazla konteynerin üretilmesini sağlar.

Bu Alüminyum folyo konteyner makinesinin en önemli özelliklerinden biri toplam gücü 26KW'dır. Bu makinenin herhangi bir işletmenin üretim ihtiyaçlarını karşılayacak kadar güçlü olmasını sağlar.Makine aynı zamanda kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır, herkesin hızlı bir şekilde çalıştırmayı öğrenebileceği basit bir arayüzle.

Çiğ maddeler açısından, makine konteynerleri üretmek için çelik kullanır. Bu, konteynerlerin güçlü ve dayanıklı olmasını sağlar ve bunları çeşitli uygulamalar için ideal hale getirir.Makine aynı zamanda çok yönlü olmak için tasarlanmıştır, çeşitli boyutlarda ve şekillerde konteyner üretme yeteneğine sahip.

Genel olarak, Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, hızlı ve verimli bir şekilde büyük miktarda folyo konteyner üretmesi gereken herhangi bir işletme için gerekli bir ekipmandır.Yüksek üretim kapasitesiyle, dayanıklı yapısı ve kullanımı kolay arayüzü, bu makine her büyüklükteki işletmeler için mükemmel bir çözümdür.

Teknik parametreler:

Toplam Güç 26KW
Makine modeli LK-T80
Düzenlenebilir basınçlı solenoid valf sayısı 12
Vücut Türü H Çerçeve
Hava basıncı gereksinimleri 0.8 Mpa
Çiğ madde Çelik
Toplam Ağırlık 14500KG
Üretim Adı Alüminyum folyo konteyner üretim hattı
Manzara 6.5*6.0*3.6 Metre
Üretim boşluğu 4-6 boşluklar
Mitsubishi Kontrol Edilen 12000 Pcs / h Çıktı Alüminyum folyo konteyner makinesi LK-T80 0

Uygulamalar:

Makine, 4-6 boşluktan oluşan bir üretim boşluğuna sahiptir, toplam gücü 26KW'dır ve hava basıncı 0,8 Mpa'dır.Ve yılda 50 set üretme kapasitesine sahiptir..

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, gıda ambalajı, yemek servisi, uçak yemekleri, götürülebilir yemekler ve daha pek çok şey gibi çeşitli durumlar ve senaryolar için mükemmeldir.Çeşitli konteyner şekilleri ve boyutları üretmek için uygundur, yuvarlak, kare ve dikdörtgen konteynerler dahil olmak üzere, farklı iş ihtiyaçları için çok yönlü bir çözüm haline getiriyor.

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için asgari sipariş miktarı 1 set,50 dolarlık bir fiyat aralığı ile$67.000'den,000. Makine ahşap bir durumda paketlenir ve standart makine için 30 günlük teslimat süresi vardır. Bununla birlikte, özelleştirilmiş makineler için teslimat süresi sözleşmeye göre.

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, yüksek kaliteli ve verimli alüminyum folyo konteyner üretimi gerektiren işletmeler için zorunludur.Gelişmiş teknolojisi ve çok yönlülüğüyle, makine üretim kapasitelerini genişletmek isteyen işletmeler için mükemmel bir yatırımdır.

Bugün LIKEE LK-T80 Alüminyum folyo konteyner üretim hattınızı sipariş edin ve üretim sürecinizi kolaylaştırmak ve işletmenizin verimliliğini artırmak için ilk adımı atın.

Destek ve Hizmetler:

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, çeşitli şekiller ve boyutlarda alüminyum folyo konteynerleri üretmek için tasarlanmış yüksek kaliteli bir üretim hattıdır.Ürün teknik desteğimiz ve hizmetlerimiz::

- Üretim hattının kurulumu ve kullanıma sunulması

- Operatörler ve bakım personeli için eğitim

- Düzenli bakım ve teknik destek

- Yedek parça ve bileşen tedarikleri

- Müşterilerin özel gereksinimlerini karşılamak için üretim hattının geliştirilmesi ve özelleştirilmesi

Alüminyum folyo konteyner üretim hattının sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlamak için müşterilerimize en yüksek düzeyde teknik destek ve hizmet sunmaya kararlıyız.

Ambalaj ve Nakliye:

Ürün ambalajı:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı güvenli nakliye ve teslimatı sağlamak için sağlam bir ahşap kutuya paketlenmiş olacak.Sandık, kolayca tanımlanabilmesi için kemerlerle sabitlenecek ve uygun etiketle işaretlenmiş olacaktır..

Nakliye:Ürün, müşterinin tercihlerine ve konumuna bağlı olarak deniz veya hava yoluyla gönderilecektir.Ama izleme bilgilerini sağlayacağız ve müşterileri sevkiyatlarının durumundan haberdar edeceğiz..

Mitsubishi Kontrol Edilen 12000 Pcs / h Çıktı Alüminyum folyo konteyner makinesi LK-T80 1

Mitsubishi Kontrol Edilen 12000 Pcs / h Çıktı Alüminyum folyo konteyner makinesi LK-T80 2

Sıkça sorulan sorular:

S1: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının marka adı nedir?

A1: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının marka adı LIKEE.

S2: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının model numarası nedir?

A2: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının model numarası LK-T80'dir.

S3: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı nerede üretiliyor?

A3: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı Çin'in Şangay kentinde üretiliyor.

S4: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının hangi sertifikaları var?

A4: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının CE sertifikası, ISO 9001, ISO14001 ve SGS sertifikaları vardır.

S5: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için asgari sipariş miktarı nedir?

A5: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için minimum sipariş miktarı 1 set'tir.

S6: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının fiyat aralığı nedir?

A6: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının fiyat aralığı 50.000 ila 67 dolar arasındadır.000.

S7: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için ambalaj ayrıntıları nelerdir?

A7: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı ahşap kutulara paketlenmiştir.

S8: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için teslimat süresi nedir?

A8: Standart makine için teslimat süresi 30 gündür. Özel makine teslimat süresi sözleşmeye göre.

S9: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için ödeme şartları nelerdir?

A9: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için ödeme şartları T/T ve LC'dir.

S10: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için tedarik yeteneği nedir?

A10: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için tedarik kapasitesi yılda 50 set'tir.