logo
İyi bir fiyat.  çevrimiçi

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Evde Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Folyo konteyner üretim hattı
Created with Pixso. Siemens Motor H Çerçeve 12000 Pcs/h Çıktı Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T80

Siemens Motor H Çerçeve 12000 Pcs/h Çıktı Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T80

Marka Adı: LIKEE
Model numarası: LK-T80
Moq: 1 Set
fiyat: $50,000 ~ $67,000
Teslimat süresi: standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract
Ödeme şartları: T/T , LC
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin:
Shanghahi, China
Sertifika:
CE certificate ISO 9001, ISO14001, SGS
Name:
Aluminum Foil Container Production Line
Machine Model:
LK-T80
Working Speed:
From 35-70 strokes/min
Total Power:
26KW
Motor Brand:
SIEMENS
Air switch Brand:
Schneider
Electronic PLC:
Mitsubishi
Pressure:
80Ton
Body Type:
H Frame
Land Scape:
6.5*6.0*3.6 Meters
Air Pressure Requirement:
0.8 Mpa
Capacity:
12000 Pcs/h
Packaging Details:
Wooden Case
Supply Ability:
50 sets/year
Vurgulamak:

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı

,

H çerçeve alüminyum folyo konteyner üretim hattı

Ürün Açıklaması

Ürün Tanımı:

Üretim sürecinde kullanılan hammadde, makinenin uzun ömürlülüğünü sağlayan dayanıklı ve uzun ömürlü bir malzemedir.Yüksek verimliliği ve güvenilirliği ile tanınırBu Alüminyum Konteyner Yapım Makinesi, çeşitli şekillerde ve boyutlarda alüminyum folyo konteynerleri üretmek için mükemmeldir.

Alüminyum folyo yapım makinesi, büyük miktarlarda alüminyum folyo kapları gerektiren işletmeler için gerekli bir araçtır.gıda kapları dahilÜretim hattı tamamen otomatik hale getirilmiş, bu da manuel emeğe olan ihtiyacı azaltıyor ve üretim verimliliğini artırıyor.

Foliya Konteyner Yapım Makinesi çalıştırılması ve bakımı kolaydır, bu da üretim kapasitesini artırmak isteyen işletmeler için ideal bir yatırımdır.Makinenin yüksek hızlı üretim yetenekleri, dayanıklı yapısı ve güvenilir performansı ile birlikte, herhangi bir işletme için değerli bir varlık haline getirir.

Teknik parametreler:

Ürün Adı: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı
Makine modeli: LK-T80
Üretim boşluğu: 4-6 boşluklar
Toprak manzarası: 6.5*6.0*3.6 Metre
Hava basıncı gereksinimi: 0.8 Mpa
Hava anahtarı markası: Schneider
Elektronik PLC: Mitsubishi
Toplam Ağırlık: 14500KG
Düzenlenebilir basınçlı solenoid valf sayısı: 12
Kapasite: Saatte 12000 adet
Siemens Motor H Çerçeve 12000 Pcs/h Çıktı Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T80 0

Uygulamalar:

LIKEE LK-T80 Alüminyum Folya Konteyner Üretim Hattı 1 veya daha fazla set olarak satın alınabilir.000Bu ürün için ödeme şartları T / T ve LC'yi içerir.

LK-T80 Alüminyum folyo konteyner üretim hattı yılda 50 set tedarik kapasitesine sahiptir.Ve ayarlanabilir baskı ile 12 solenoid valfi ile geliyor.12.000 pcs/saat kapasitesine sahiptir, bu da onu yüksek üretim gereksinimleri olan işletmeler için ideal bir seçim haline getirir.

LK-T80 Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, güvenilir performans ve dayanıklılık sağlayan bir SIEMENS motoru markasıyla donatılmıştır.enerji tasarruflu ve maliyetli hale getirmek.

LK-T80 Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, çok çeşitli ürün uygulama durumları ve senaryoları için uygundur.Bu üretim hattı, gıda endüstrisinde kullanılmak üzere yüksek kaliteli alüminyum folyo kapları üretmesi gereken işletmeler için idealdir.Ayrıca ilaç ve kozmetik endüstrilerinde kullanılmak üzere alüminyum folyo kapları üreten işletmeler için de uygundur.

Genel olarak, LK-T80 Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, yüksek kaliteli alüminyum folyo konteynerlerini yüksek hacimlerde üretmesi gereken işletmeler için güvenilir ve verimli bir seçimdir.Özellikleri ve özellikleri, üretim kapasitesini artırmak ve sonuçlarını iyileştirmek isteyen işletmeler için değerli bir yatırım yapar..

Destek ve Hizmetler:

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, müşterilerimizin ürünümüzle mümkün olan en iyi deneyimi almalarını sağlamak için kapsamlı teknik destek ve hizmetlerle birlikte gelir.Teknik destek ekibimiz üretim hattının çalışması sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunla yardımcı olmak için mevcuttur ve hızlı ve verimli çözümler sunmaya adanmıştır.Ek olarak, müşterilerimizin üretim hattını çalıştırmak ve sürdürmek için tam donanımlı olmasını sağlamak için eğitim hizmetleri sunuyoruz.Uzman ekibimiz verimliliği en üst düzeye çıkarmak ve atıkları en aza indirmek için üretim sürecini optimize etmek için rehberlik ve tavsiyeler vermek için hazırÜretim hattının en iyi durumda kalmasını ve en yüksek performans göstermesini sağlamak için düzenli bakım ve onarım hizmetleri de sunuyoruz.

Ambalaj ve Nakliye:

Ürün ambalajı:

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, nakliye sırasında herhangi bir hasarı önlemek için ahşap bir kasa içine güvenli bir şekilde paketlenir.Model numarası, ve nakliye bilgileri.

Nakliye:

Ürün, müşterinin tercihlerine bağlı olarak deniz veya hava yoluyla gönderilecektir. Nakliye maliyeti, varış noktasına ve ürünün ağırlığına göre hesaplanacaktır.Müşteriye sevkiyatın ilerlemesini ve tahmini teslimat tarihini takip etmek için bir takip numarası verilecektir..

Siemens Motor H Çerçeve 12000 Pcs/h Çıktı Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T80 1

Siemens Motor H Çerçeve 12000 Pcs/h Çıktı Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T80 2

Sıkça sorulan sorular:

S1: Bu ürünün marka adı nedir?

A1: Bu ürünün marka adı LIKEE.

S2: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı nerede üretiliyor?

A2: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı Çin'in Şangay kentinde üretiliyor.

S3: Ürünün model numarası nedir?

A3: Ürünün model numarası LK-T80'dir.

S4: Bu ürünün hangi sertifikaları var?

A4: Bu ürün CE sertifikalı ISO 9001, ISO14001, SGS.

S5: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için asgari sipariş miktarı nedir?

A5: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için minimum sipariş miktarı 1 Set'tir.

S6: Bu ürün için fiyat aralığı nedir?

A6: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için fiyat aralığı 50.000 $ ile 67 $ arasındadır.000.

S7: Bu ürünün ambalaj ayrıntıları nedir?

A7: Bu ürünün ambalajı detayları ahşap kağıt.

S8: Standart makine için teslimat süresi nedir?

A8: Standart makine için teslimat süresi 30 gündür.

S9: Bu ürün için ödeme şartları nelerdir?

A9: Bu ürün için ödeme şartları T/T ve LC'dir.

S10: Bir yılda kaç adet Alüminyum folyo konteyner üretim hattı sağlanabilir?

A10: Bir yılda en fazla 50 adet alüminyum folyo konteyner üretim hattı tedarik edilebilir.