Marka Adı: | LIKEE |
Model numarası: | LK-T130 |
Moq: | 1 Set |
fiyat: | $50,000 ~ $67,000 |
Teslimat süresi: | standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract |
Ödeme şartları: | T/T , LC |
Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, sırasıyla Schneider ve SIEMENS marka hava anahtarı ve motor gibi yüksek kaliteli bileşenlerle donatılmıştır. Bu bileşenler, makinenin verimli ve güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlayarak her seferinde tutarlı sonuçlar sağlar. Makinenin ayrıca 0,5 Mpa'lık bir hava basıncı gereksinimi vardır ve bu, çoğu üretim ortamında kolayca elde edilebilir.
Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, tepsiler, tabaklar, kaplar ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli alüminyum kapların üretimi için kullanılabilen çok yönlü bir makinedir. Makine, dayanıklı, hafif ve taşınması kolay kaplar oluşturmak için yüksek kaliteli alüminyum folyo kullanır. Makinenin kurulumu da kolaydır ve her üreticinin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak üzere özelleştirilebilir.
Alüminyum Kap Yapma Makinesi, üretim kapasitelerini artırmak ve maliyetlerini en aza indirmek isteyen üreticiler için uygun maliyetli bir çözümdür. Bu makine, sık bakım veya onarım ihtiyacını azaltarak verimli ve güvenilir bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Makinenin kullanımı da kolaydır, bu da çalışanlarını hızlı ve verimli bir şekilde eğitmek isteyen üreticiler için ideal bir seçimdir.
Alüminyum Folyo Kap Yapma Makinesi, uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiş dayanıklı ve güvenilir bir makinedir. Makine, sürekli kullanımın zorluklarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve üreticilerin uzun yıllar boyunca yüksek kaliteli alüminyum kaplar üretmesini sağlar. Makine ayrıca, çalışmak için minimum enerji ve kaynak kullandığından çevre dostudur.
Sonuç olarak, Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, büyük miktarlarda yüksek kaliteli alüminyum kaplar üretmek isteyen üreticiler için vazgeçilmez bir araçtır. Makinenin kullanımı kolaydır, bakımı kolaydır ve her üreticinin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak üzere özelleştirilebilir. Yüksek kaliteli bileşenleri ve dayanıklı tasarımıyla, Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, kaliteden ödün vermeden üretim kapasitelerini artırmak isteyen üreticiler için uygun maliyetli bir çözümdür.
Ham Madde | Çelik |
Ayarlanabilir presli solenoid valf sayısı | 12 |
Toplam Güç | 130KW |
Motor Markası | SIEMENS |
Üretim Kapasitesi | 12000 Adet/saat |
Üretim Boşluğu | 4-6 Boşluk |
Kapasite | 12000 Adet/saat |
Makine Modeli | LK-T130 |
Hava anahtarı Markası | Schneider |
Maksimum Rulo Çapı | 1600 Mm |
Saat başına 12000 adet üretim kapasitesiyle, bu Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, büyük miktarlarda alüminyum kapları hızlı ve verimli bir şekilde üretmesi gereken işletmeler için mükemmeldir. Ayrıca, catering tepsileri, paket servis yemek kapları ve fırın tepsileri gibi farklı türde alüminyum kaplar üretmesi gereken işletmeler için de uygundur.
LK-T130 Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, çok çeşitli ürün uygulama durumları ve senaryoları için uygundur. Örneğin, bu makine, restoranlar, yemek şirketleri ve gıda üreticileri gibi gıda ambalajları için alüminyum kaplar üretmesi gereken işletmeler için mükemmeldir. Ayrıca, otomotiv endüstrisi ve havacılık endüstrisi gibi endüstriyel uygulamalar için alüminyum kaplar üretmesi gereken işletmeler için de uygundur.
Bu Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın kullanımı ve bakımı kolaydır, bu da alüminyum kap yapma makineleri konusunda fazla deneyimi olmayan işletmeler için ideal bir seçimdir. Elektronik PLC, Mitsubishi tarafından üretilmiştir ve makinenin güvenilir ve doğru olmasını sağlar. Makinenin maksimum rulo çapı 1600 mm'dir ve motor markası SIEMENS'tir, bu da makinenin güçlü ve verimli olmasını sağlar.
Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, minimum 1 set sipariş miktarıyla satın alınabilir. Makinenin fiyatı, makinenin özelliklerine bağlı olarak 50.000 ila 67.000 ABD Doları arasındadır. Makine ahşap bir kasada paketlenmiştir ve standart makineler için 30 günlük bir teslimat süresine sahiptir. Özelleştirilmiş makineler sözleşmeye göredir. Ödeme koşulları T/T ve LC'dir ve tedarik yeteneği yılda 50 settir.
Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattımız, yüksek kaliteli alüminyum folyo kaplar üretmek için son derece verimli ve otomatik bir çözümdür. Teknik destek ekibimiz, kurulum, eğitim ve sorun giderme konusunda yardımcı olmak için hizmetinizdedir. Üretim hattının sürekli sorunsuz çalışmasını sağlamak için düzenli bakım ve onarım hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca, üretim verimliliğini optimize etmek ve maliyetleri düşürmek için danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Alüminyum folyo kap konteyner üretim ihtiyaçlarınızı nasıl destekleyebileceğimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.
Ürün Ambalajı:
Nakliye:
S1: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın marka adı nedir?
A1: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın marka adı LIKEE'dir.
S2: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın model numarası nedir?
A2: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın model numarası LK-T130'dur.
S3: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın menşe yeri neresidir?
A3: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, Çin'in Şanghay şehrinde üretilmektedir.
S4: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın hangi sertifikaları vardır?
A4: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, CE sertifikası, ISO 9001, ISO14001 ve SGS sertifikalarına sahiptir.
S5: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın minimum sipariş miktarı ve fiyatı nedir?
A5: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı için minimum sipariş miktarı 1 settir ve fiyat aralığı 50.000 ila 67.000 ABD Doları'dır.
S6: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın ambalaj detayları nelerdir?
A6: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı ahşap bir kasada paketlenmiştir.
S7: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın standart makinesi için teslim süresi nedir?
A7: Standart makine için teslim süresi 30 gündür.
S8: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı için ödeme koşulları nelerdir?
A8: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı için ödeme koşulları T/T ve LC'dir.
S9: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın tedarik yeteneği nedir?
A9: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı'nın tedarik yeteneği yılda 50 settir.