Marka Adı: | LIKEE |
Model numarası: | LK-T80 |
Moq: | 1 Set Machine |
fiyat: | $60,000 ~ $80,000 |
Teslimat süresi: | 30 Day |
Ödeme şartları: | T/T , LC |
Makine, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan yüksek hassasiyetli çelikten yapılmıştır.üretim sürecini daha düzgün ve daha verimli hale getirenMakine, optimum çalışması için en az 0.8Mpa maksimum basınçlı bir kompresöre ihtiyaç duyar.
Alüminyum folyo plaka yapım makinesi, ABD'nin tam boyutu çanaklarını üretmek için tasarlanmıştır.Üretim ihtiyaçlarınızın karşılanacağından emin olabilirsiniz., ve müşterileriniz ürünlerinizin kalitesinden memnun olacaklar.
Plak üretiminde alüminyum folyo kullanımı, ürünlerinizin sadece dayanıklı değil, aynı zamanda temizlenmesi ve bakımı da kolay olmasını sağlar.Bu, alüminyum folyo plaka yapım makinesini gıda endüstrisindeki işletmeler için ideal bir yatırım yapar..
Sonuç olarak, Alüminyum folyo plak yapım makinesi, üretim kapasitesini artırmak isteyen işletmeler için mükemmel bir yatırımdır.Entegre hava yastığı kontrolü, ve büyük miktarlarda alüminyum folyo plaka üretme yeteneği, bu makine tüm üretim ihtiyaçlarını karşılayacaktır.O halde neden bugün Alüminyum Folyo Plaka Üretim Makinesi'ne yatırım yapıp işini bir sonraki seviyeye taşımıyorsun?!
Teknik parametreler | Açıklama |
---|---|
Max Konteyner | ABD Tam Boy Pan |
Kompresör Gücü | 26KW |
Üretim süreci | Beslemek - Şekillendirmek - Kesmek - Toplamak |
Basınç | 80 ton |
Çalışma hızı | 35~70 vuruş/dakikada |
Kompresör talebi | Maksimum basınç 0.8Mpa'dan az olmamalıdır. |
PLC markası | Mitsubishi |
Motor | SIEMENS |
Çalışma Modu | Tamamen otomatik |
Ana Malzeme | Yüksek hassasiyetli çelik |
Çürük | Dört tane. |
Plak tipi | H tipi |
Hava Yastığı Kontrolü | Entegre |
LK-T80 Alüminyum folyo plaka yapım makinesi 80 ton basınç kapasitesi ile saatte 12.000 adet üretim kapasitesiyle güçlü ve verimli bir üründür.Bu makine kolayca çeşitli endüstrilerin yüksek hacimli üretim ihtiyaçlarını karşılayabilirKompresör gücü 26KW'dır, makinenin en yüksek performansta çalışmasını sağlar ve üretim süreci besleme, şekillendirme, kesme ve toplama içerir.
Makinenin PLC markası, güvenilir ve verimli olmasını sağlayan bir Japonya Orijinal Mitsubishi PLC Kontrolüdür.üretkenliğini en üst düzeye çıkarmak.
LK-T80 Alüminyum folyo plak yapım makinesi çeşitli uygulama durumları ve senaryoları için uygundur.ve yemek şirketleri müşterileri için yüksek kaliteli tabaklar üretmek içinAyrıca, gıda depolama ve taşıma için alüminyum folyo konteynerleri üretmek için kullanılabileceği gıda ambalajlama tesislerinde kullanılmak için uygundur.Bu makine süpermarketlerde kullanmak için idealdir., müşterilerin hareket halinde kullanmaları için tek kullanımlık plakalar üretmek için kullanılabilir.
Bu makinenin en iyi özelliklerinden biri, tek bir kişi tarafından çalıştırılabilmesidir. Bu da onu sınırlı sayıda personeli olan küçük işletmeler için ideal bir seçim haline getirir.Etkili üretim süreci ve yüksek üretim kapasitesi, üretkenlik ve verimliliğini artırmak isteyen herhangi bir işletme için değerli bir ektir..
Alüminyum folyo plaka yapım makinemiz, yüksek kaliteli alüminyum folyo plakaları üretmek için güvenilir ve verimli bir operasyon sağlamak için tasarlanmıştır.Müşterilerimizin yatırımlarından en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için kapsamlı teknik destek ve hizmetler sunuyoruz..
Deneyimli teknisyenler ekibimiz, makinenin montajı, işletilmesi ve bakımıyla ilgili olarak yeryüzünde destek ve eğitim sağlamak için mevcuttur.Ayrıca ortaya çıkabilecek herhangi bir teknik sorunu çözmek için telefon veya e-posta yoluyla uzaktan yardım sunuyoruz.
Buna ek olarak, müşterilerimizin makinelerini sorunsuz çalıştırmasını sağlamak için bir dizi yedek parça ve aksesuar sağlıyoruz.Servis ekibimiz makineyi en iyi durumda tutmak için rutin bakım ve onarımlar da yapabilir.
Şirketimizde, olağanüstü müşteri hizmeti ve desteği sunmaya kararlıyız.Müşterilerimizin satın almalarından memnun olmasını ve başarılı olmaları için gereken kaynaklara sahip olmasını sağlamak için kendimizi adamışız..
Ürün ambalajı:
Nakliye:
S1: Alüminyum folyo plak yapım makinesi marka adı nedir?
A1: Makinenin marka adı LIKEE.
S2: Alüminyum folyo plak yapım makinesi model numarası nedir?
A2: Makinenin model numarası LK-T80'dir.
S3: Alüminyum folyo plak yapım makinesi nereden geliyor?
A3: Makine Şangay, CN'de üretiliyor.
S4: Alüminyum folyo plak yapım makinesi hangi sertifikalara sahiptir?
A4: Makine CE sertifikası, ISO 9001, ISO14001 ve SGS ile sertifikalandırılmıştır.
S5: Alüminyum folyo plak yapım makinesi için minimum sipariş miktarı nedir?
A5: Makine için en az sipariş miktarı 1 set.
S6: Alüminyum folyo plak yapım makinesi için fiyat aralığı nedir?
Cevap: Makinenin fiyat aralığı 60 ila 80 dolar arasındadır.000.
S7: Alüminyum folyo plak yapım makinesi nasıl paketlenir?
A7: Makine ahşap kutulara paketlenmiştir.
S8: Alüminyum folyo plak yapım makinesi teslim süresi nedir?
A8: Makinenin teslim süresi 30 gündür.
S9: Alüminyum folyo plak yapım makinesi için ödeme şartları nelerdir?
A9: Makine için ödeme şartları T/T ve LC'dir.
S10: Alüminyum folyo plak yapım makinesi tedarik yeteneği nedir?
A10: Makinenin tedarik yeteneği yılda 50 set.