logo
İyi bir fiyat.  çevrimiçi

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Evde Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Folyo konteyner üretim hattı
Created with Pixso. Yüksek Hız 12000Pcs / saat Kapasite Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T63

Yüksek Hız 12000Pcs / saat Kapasite Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T63

Marka Adı: LIKEE
Model numarası: LK-T63
Moq: 1 Set
fiyat: $50,000 ~ $67,000
Teslimat süresi: standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract
Ödeme şartları: T/T , LC
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin:
Shanghahi, China
Sertifika:
CE certificate ISO 9001, ISO14001, SGS
Name:
Aluminum Foil Container Production Line
Press Capacity:
63Ton
Working Speed:
From 35-70 strokes/min
Electronic PLC:
Mitsubishi
Motor Brand:
SIEMENS
Low Voltage Electrical:
Schneider
Total Weight:
12300KG
Total Power:
19.8KW
Raw Material:
Steel
Air Pressure Requirement:
0.5 Mpa
Max Roller Diameter:
1600 Mm
Production Capacity:
12000 Pcs/hour
Packaging Details:
Wooden Case
Supply Ability:
50 sets/year
Vurgulamak:

SIEMENS Alüminyum folyo konteyner üretim hattı

,

Dikkatli Alüminyum folyo konteyner üretim hattı

Ürün Açıklaması

Ürün Açıklaması:

Alüminyum Folyo Kap Konteyner Yapma Makinesi, çeşitli şekil ve boyutlarda alüminyum folyo kaplar üretmek üzere tasarlanmıştır. Makine, yüksek kaliteli kapları hassasiyet ve hızla üretmesini sağlayan gelişmiş teknoloji ile donatılmıştır. Makinenin kullanımı kolaydır ve minimum bakım gerektirir, bu da onu her boyuttaki işletme için ideal bir seçim haline getirir.
Alüminyum Folyo Yapma Makinesi, dayanıklılık ve uzun ömür sağlayan sağlam bir yapıya sahip, uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiştir. Makine, yoğun kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve kısa sürede çok sayıda alüminyum folyo kap üretebilir. Makinenin kurulumu kolaydır ve minimum eğitim gerektirir, bu da onu güvenilir ve verimli bir alüminyum folyo yapma makinesine ihtiyaç duyan işletmeler için ideal bir seçim haline getirir.
Alüminyum Kap Yapma Makinesi, onu piyasadaki en verimli makinelerden biri yapan bir dizi gelişmiş özellikle donatılmıştır. Makine, 6,5*6,0*3,6 metre boyutlarında bir alana sahiptir, bu da onu kompakt hale getirir ve herhangi bir fabrika ortamına kolayca kurulmasını sağlar. Makine modeli, güvenilirliği ve verimliliği ile bilinen LK-T63'tür. Makine, üretim süreci üzerinde hassas kontrol sağlayan, ayarlanabilir preste 12 solenoid valfe sahiptir. Makine, çeşitli boyutlarda kaplar üretmesini sağlayan 1600 mm'lik maksimum bir silindir çapına sahiptir. Makinenin üretim boşluğu 3 boşlukludur, bu da kısa sürede çok sayıda kap üretmesini sağlar.
Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı, yüksek kaliteli alüminyum folyo kaplar üretmek için güvenilir ve verimli bir makineye ihtiyaç duyan işletmeler için ideal bir seçimdir. Makine, çeşitli endüstrilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır ve uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiştir. Makinenin kullanımı kolaydır ve minimum bakım gerektirir, bu da onu herhangi bir işletme için uygun maliyetli bir yatırım haline getirir.

Teknik Parametreler:

ParametreDeğer
Üretim AdıAlüminyum Folyo Kap Üretim Hattı
Üretim Boşluğu3 Boşluk
Hava Basıncı Gereksinimi0,5 Mpa
Elektronik PLCMitsubishi
Alan6,5*6,0*3,6 Metre
Toplam Güç19,8KW
Toplam Ağırlık12300KG
Gövde TipiC Çerçeve
Motor MarkasıSIEMENS
Kapasite12000 Adet/saat
 Yüksek Hız 12000Pcs / saat Kapasite Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T63 0

Uygulamalar:

LK-T63 Alüminyum Folyo Plaka Yapma Makinesi, CE sertifikası, ISO 9001, ISO14001 ve SGS ile sertifikalandırılmıştır. Minimum sipariş miktarı 1 set makine olup, fiyat aralığı 60.000$ ~ 80.000$'dır. Ambalaj detayları için Ahşap Kutu Ambalaj kullanılmakta olup, teslim süresi 30 gündür. Ödeme koşulları T/T ve LC'dir ve tedarik yeteneği yılda 50 settir. Makinenin alanı 50 metrekaredir ve ana malzemesi yüksek hassasiyetli çeliktir.

LK-T63 Alüminyum Folyo Plaka Yapma Makinesinin üretim süreci dört aşamaya ayrılmıştır: besleme, şekillendirme, kesme ve toplama. Bu, nihai ürünün yüksek kalitede olmasını ve gerekli standartları karşılamasını sağlar. Bu makinede kullanılan motor, makinenin dayanıklılığını ve güvenilirliğini sağlayan SIEMENS'tir.

LK-T63 Alüminyum Folyo Plaka Yapma Makinesi, çeşitli ürün uygulama durumlarında ve senaryolarında kullanım için idealdir. Havayolları için gıda kapları üretmek üzere havacılık endüstrisinde, oteller, restoranlar ve kafeler için gıda kapları üretmek üzere yiyecek içecek endüstrisinde ve hatta ev kullanımı için gıda kapları üretmek üzere ev endüstrisinde kullanılabilir.

Sonuç olarak, LK-T63 Alüminyum Folyo Plaka Yapma Makinesi, H tipi alüminyum folyo kaplar üretmek için tasarlanmış yüksek hassasiyetli bir makinedir. Japon Orijinal Mitsubishi PLC Kontrolü, yüksek kaliteli üretim süreci ve dayanıklı motoru ile bu makine, gıda kabı üretimi gerektiren işletmeler için harika bir yatırımdır.

Destek ve Hizmetler:

Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattımız, üretim hattınızın her zaman sorunsuz çalışmasını sağlamak için kapsamlı teknik destek ve hizmetlerle birlikte gelir. Teknik destek ekibimiz, üretim sırasında ortaya çıkabilecek sorunları gidermek için uzaktan yardım sağlamaya hazırdır.
Ek olarak, ekibinizin üretim hattını çalıştırmak için tam donanımlı olmasını sağlamak için yerinde kurulum ve eğitim hizmetleri sunuyoruz. Uzman ekibimiz, kurulum süreci boyunca size rehberlik edecek ve ekipmanı nasıl kullanacağınız konusunda kapsamlı eğitim sağlayacaktır.
Herhangi bir yedek parçaya veya bakım hizmetine ihtiyacınız varsa, üretim hattınızı optimum performansta tutmak için bir dizi seçenek sunuyoruz. Ekibimiz, ekipmanınızın her zaman verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak için düzenli bakım hizmetleri sağlayabilir.
Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattımız ile ürünlerinizin kalitesinden emin olabilir ve üretim hattınızı sorunsuz çalıştırmak için uzman teknik destek ve hizmetlerimize güvenebilirsiniz.

Paketleme ve Nakliye:

Ürün Ambalajı:
Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı, güvenli nakliyeyi sağlamak için ahşap bir sandık içinde güvenli bir şekilde paketlenecektir.
Nakliye:
Ürün, müşterinin belirlediği limana deniz taşımacılığı yoluyla sevk edilecektir. Nakliye maliyeti, paketin mesafesine ve ağırlığına göre hesaplanacaktır.

Yüksek Hız 12000Pcs / saat Kapasite Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T63 1

Yüksek Hız 12000Pcs / saat Kapasite Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T63 2

SSS:

S1: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının marka adı nedir?
C1: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının marka adı LIKEE'dir.
S2: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının model numarası nedir?
C2: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının model numarası LK-T63'tür.
S3: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının menşe yeri neresidir?
C3: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı, Çin'in Şanghay şehrinde üretilmektedir.
S4: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının hangi sertifikaları vardır?
C4: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı, CE sertifikası ISO 9001, ISO14001, SGS sertifikalarına sahiptir.
S5: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının minimum sipariş miktarı nedir?
C5: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının minimum sipariş miktarı 1 Settir.
S6: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının fiyat aralığı nedir?
C6: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının fiyatı 50.000$ ile 67.000$ arasında değişmektedir.
S7: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının ambalaj detayları nelerdir?
C7: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı ahşap bir kasada paketlenmiştir.
S8: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının teslim süresi nedir?
C8: Standart makinenin teslim süresi 30 gündür. Özelleştirilmiş makineler sözleşmeye göre teslim edilir.
S9: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı için ödeme koşulları nelerdir?
C9: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı için ödeme koşulları T/T ve LC'dir.
S10: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının tedarik yeteneği nedir?
C10: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattının tedarik yeteneği yılda 50 settir.