Marka Adı: | LIKEE |
Model numarası: | LK-T130 |
Moq: | 1 Set |
fiyat: | $60,000 ~ $80,000 |
Teslimat süresi: | standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract |
Ödeme şartları: | T/T , LC |
Bu makinenin Ram Ayarı 80 mm'dir ve üretim sürecinde hassasiyet sağlar. Ayrıca, makine 1 Yıllık Garanti ile birlikte gelir ve size gönül rahatlığı ve olası üretim hatalarına karşı koruma sağlar.
Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi, 4~6 Kalıp kapasitesine sahiptir ve bu da onu işiniz için oldukça üretken bir makine haline getirir. 180mm, 240mm, 260mm Sabit (Özelleştirilebilir) stroku, üretim sürecinde esneklik sağlayarak, işletmenizin müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çeşitli alüminyum folyo tepsi boyutları üretebilmesini sağlar.
Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesine yatırım yapmak, üretimlerini ve verimliliklerini artırmak isteyen işletmeler için akıllıca bir karardır. Sağlam yapısı, hassas mühendisliği ve esnek üretim yetenekleri ile bu makinenin tüm alüminyum folyo tepsi üretim ihtiyaçlarınızı karşılayacağından emin olabilirsiniz.
Teknik Parametre | Açıklama |
---|---|
Strok | 180mm, 240mm, 260mm Sabit (özelleştirilebilir) |
PLC | Mitsubishi |
Üretim Hızı | 12000 adet/saat |
Gerilim | 380V, 50HZ, 3 Faz |
Kurulu Güç | 30KW |
Malzeme | Yüksek Hassasiyetli Çelik |
Ana Motor | Siemens |
Çalışma Hızı | Dakikada 35 ila 70 strok |
Ram Ayarı | 80mm |
Maksimum Folyo Geçiş Genişliği | 1450mm |
LIKEE LK-T130 Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi, Çin'in Şanghay şehrinde üretilen yüksek kaliteli bir üründür. Bu makine, en yüksek kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için ISO 9001, ISO14001, SGS ve CE Sertifikası ile onaylanmıştır. Makinenin minimum sipariş miktarı 1 settir ve fiyat aralığı 60.000 ila 80.000 ABD Doları arasındadır.
LK-T130 Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi, çeşitli ürün uygulama durumları ve senaryoları için uygundur. Makine, gıda ambalajı için alüminyum folyo tepsiler üretmesi gereken işletmeler için mükemmeldir. 4~6 kalıp kapasitesine sahip olduğundan, büyük ölçekli üretim hatlarında kullanım için idealdir. Makine, kısa sürede yüksek hacimde alüminyum folyo tepsi üretmesi gereken işletmeler için mükemmeldir.
LK-T130 Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi, makinenin sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlayan bir Mitsubishi PLC ile donatılmıştır. Makine, 380V, 50HZ, 3 Faz gerilimde çalışır ve 30KW kurulu güce sahiptir. İş yeri boyutu 1250*1000mm olup, çoğu üretim hattına mükemmel uyum sağlar.
LK-T130 Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi, nakliye sırasında korunmasını sağlamak için ahşap bir sandık içinde teslim edilir. Standart bir makine için teslim süresi 30 gündür, özelleştirilmiş bir makine için ise sözleşmeye göredir. Makine için ödeme koşulları T/T ve LC'dir. Makine, yılda 50 set tedarik etme kapasitesine sahiptir ve bu da onu ihtiyacı olan işletmeler için kolayca erişilebilir hale getirir.
LK-T130 Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi, alüminyum folyo tepsi üretimi gerektiren işletmeler için mükemmel olan yüksek kaliteli bir üründür. Verimli, güvenilir ve kullanımı kolaydır, bu da onu herhangi bir işletme için harika bir yatırım haline getirir. Makine ve bunun işinize nasıl fayda sağlayabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bizimle iletişime geçin.
Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinemiz, çeşitli boyut ve şekillerdeki alüminyum folyo tepsilerin verimli ve güvenilir bir şekilde üretilmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Makine, yüksek hassasiyet, hızlı hız ve düşük atık sağlamak için gelişmiş teknoloji ile donatılmıştır.
Müşterilerimizin makineyi etkili bir şekilde çalıştırabilmelerini ve optimum performansını koruyabilmelerini sağlamak için teknik destek ve hizmetler sunuyoruz. Hizmetlerimiz şunları içerir:
Zamanında desteğin ve ortaya çıkabilecek her türlü teknik soruna hızlı yanıt vermenin önemini anlıyoruz. Deneyimli teknisyenlerden oluşan ekibimiz, müşterilerimize her zaman yardımcı olmaya ve ürün ve hizmetlerimizden memnun kalmalarını sağlamaya hazırdır.
S1: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin marka adı nedir?
A1: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin marka adı LIKEE'dir.
S2: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin model numarası nedir?
A2: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin model numarası LK-T130'dur.
S3: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin menşe yeri neresidir?
A3: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi, Çin'in Şanghay şehrinde üretilmektedir.
S4: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin hangi sertifikaları vardır?
A4: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi, ISO 9001, ISO14001, SGS ve CE Sertifikalarına sahiptir.
S5: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin fiyat aralığı nedir?
A5: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin fiyatı 60.000 ila 80.000 ABD Doları arasında değişmektedir.
S6: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi için minimum sipariş miktarı nedir?
A6: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi için minimum sipariş miktarı 1 settir.
S7: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi için ambalaj detayları nelerdir?
A7: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi ahşap bir sandık içinde paketlenir.
S8: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesinin teslim süresi nedir?
A8: Standart makine teslim süresi 30 gündür, özelleştirilmiş makine teslim süresi ise sözleşmeye göredir.
S9: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi için ödeme koşulları nelerdir?
A9: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi için ödeme koşulları T/T ve LC'dir.
S10: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi için tedarik yeteneği nedir?
A10: Alüminyum Folyo Tepsi Yapma Makinesi için tedarik yeteneği yılda 50 settir.