Marka Adı: | LIKEE |
Model numarası: | LK-T80 |
Moq: | 1 Set Machine |
fiyat: | $60,000 ~ $80,000 |
Teslimat süresi: | 30 Day |
Ödeme şartları: | T/T , LC |
Makine, dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü sağlayan yüksek hassasiyetli çelikten yapılmıştır.Gıda kaplarının üretimi için ideal hale getirir.Makine, üretim süreci için bolca alan sağlayan 50 metrekarelik bir manzaraya sahiptir.
Alüminyum folyo plaka yapım makinesi, dört boşluklu gıda kapları üretebilir ve verimlilik açısından son derece verimlidir.Makine aynı zamanda 0'dan az olmayan maksimum kompresör basıncı ile çalışmak için tasarlanmıştır.Bu, makinenin maksimum kapasitesinde çalışmasını ve yüksek kaliteli gıda kaplarını hızlı bir şekilde üretmesini sağlar.
Özetle, Alüminyum folyo tabak yapım makinesi, yüksek kaliteli gıda kapları üretmek için tasarlanmış güvenilir ve verimli bir makinedir.Güçlü bir SIEMENS motoru ve bir Mitsubishi PLC sistemine sahiptir, çalıştırılmasını ve kontrol edilmesini kolaylaştırır. Makine, dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü sağlayan yüksek hassaslıklı çelikten yapılmıştır.50 metrekarelik bir manzarayla ve dört boşluklu gıda konteynerleri üretme yeteneğiyleBu makine, üretim kapasitesini artırmak ve ürün kalitesini artırmak isteyen işletmeler için mükemmel bir çözümdür.
Kompresör Gücü | 26KW |
Motor | SIEMENS |
Max Konteyner | ABD Tam Boy Pan |
Kullanım süresi | On yıldan fazla |
Çalışma hızı | 35~70 vuruş/dakikada |
Üretim süreci | Beslemek - Şekillendirmek - Kesmek - Toplamak |
Basınç | 80 ton |
Elektrikli | 380V 50HZ |
Manzara | 50 metrekare |
Üretim | Tek kullanımlık masa dolabı |
Bu Alüminyum folyo plaka yapım makinesi bir kişi tarafından çalıştırılabilen bir H tipi makinedir.
Bu makine, CE sertifikası, ISO 9001, ISO14001 ve SGS gibi çeşitli sertifikalarla birlikte gelir.LK-T80 için en az sipariş miktarı 1 set., ve fiyatı 60 ila 80 dolar arasında değişir.000Emniyetli ulaşımı sağlamak için ahşap kutularla paketleniyor ve teslimat süresi 30 gündür.
LK-T80'nin yüksek çalışma hızı 35 ~ 70 vuruş / dakikadır ve bu da seri üretim için mükemmel hale getirir.Makineye kullanılan PLC markası Mitsubishi., güvenilirliği ve verimliliği ile bilinir.
Makinenin kullanım ömrü 10 yıldan fazladır, bu da maliyetli bir yatırım haline getirir.Pasta dükkanlarıBu makine son derece verimlidir ve farklı boyutlarda ve şekillerde alüminyum folyo tepsileri üretebilir.
Genel olarak, LK-T80, gıda ambalajlama endüstrisi için mükemmel bir yatırımdır. Yıllık 50 set tedarik yeteneği ile satın alınabilir. Makinenin kullanım kolaylığı, verimliliği,Eğer güvenilir ve verimli bir alüminyum folyo plak yapım makinesi arıyorsanız, LK-T80 ideal bir seçimdir.
Alüminyum folyo plaka yapım makinesi, çeşitli boyutlar ve şekillerde alüminyum folyo plakaları üretmek için tasarlanmış yüksek kaliteli ve verimli bir makinedir.Plakaların hassasiyet ve doğruluk ile üretilmesini sağlayan gelişmiş teknoloji ile donatılmıştır.Makine çalıştırılması ve bakımı kolaydır, bu da hem küçük hem de büyük ölçekli üretim için uygundur.
Teknik destek ekibimiz makinenin kurulması, çalıştırılması ve bakımı konusunda her zaman yardımcı olmaya hazırdır.Ayrıca makineyi nasıl etkili ve verimli kullanacağınız konusunda eğitim veriyoruzHizmetlerimiz düzenli bakım, onarım ve arızalı parçaların değiştirilmesini içerir.
Müşterilerimizin paraları için en iyi değeri elde etmelerini sağlamak için kararlıyız. Bu nedenle, tüm makinelerimizin kalitesini ve güvenilirliğini garanti etmek için bir garanti sunuyoruz.Müşteri hizmetleri ekibimiz, müşterilerin ürünle ilgili herhangi bir sorusu veya endişesi olduğunda yardımcı olmaya her zaman hazırdır..
S: Alüminyum folyo plak yapım makinesi marka adı nedir?
A: Makinenin marka adı LIKEE.
S: Makinenin model numarası nedir?
A: Makinenin model numarası LK-T80'dir.
S: Makine nerede üretiliyor?
A: Makine Şangay, CN'de üretiliyor.
S: Makinenin hangi sertifikaları var?
A: Makinenin CE sertifikası, ISO 9001, ISO14001, SGS sertifikaları var.
S: Alüminyum folyo plak yapım makinesi fiyatı nedir?
A: Makinenin fiyatı 60.000 ila 80 dolar arasında değişir.000.
S: Makineyi satın almak için ödeme şartları nelerdir?
A: Makineyi satın almak için ödeme şartları T/T ve LC'dir.
S: Alüminyum folyo plak yapım makinesi satın almak için en az sipariş miktarı nedir?
A: Makineyi satın almak için en az sipariş miktarı 1 set'tir.
S: Makine için ambalajlama yöntemi nedir?
A: Makine güvenli nakliye için ahşap bir kutuya paketlenmiştir.
S: Makine için teslimat süresi nedir?
A: Makinenin teslim süresi 30 gündür.
S: Makinenin tedarik yeteneği nedir?
A: Makinenin tedarik yeteneği yılda 50 set'tir.