logo
İyi bir fiyat.  çevrimiçi

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Evde Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Folyo konteyner üretim hattı
Created with Pixso. Özelleştirilmiş Tasarım ve Dayanıklı Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63

Özelleştirilmiş Tasarım ve Dayanıklı Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63

Marka Adı: LIKEE
Model numarası: LK-T63
Moq: 1 Set
fiyat: $50,000 ~ $67,000
Teslimat süresi: standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract
Ödeme şartları: T/T , LC
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin:
Shanghahi, China
Sertifika:
CE certificate ISO 9001, ISO14001, SGS
Name:
Aluminum Foil Container Production Line
Motor Brand:
SIEMENS
Low Voltage Electrical:
Schneider
Electronic PLC:
Mitsubishi
Working Speed:
From 35-70 strokes/min
Production Cavity:
3 Cavities
Press Capacity:
63Ton
Total Power:
19.8KW
Land Scape:
6.5*6.0*3.6 Meters
Air Pressure Requirement:
0.5 Mpa
Capacity:
12000 Pcs/h
Max Roller Diameter:
1600 Mm
Packaging Details:
Wooden Case
Supply Ability:
50 sets/year
Vurgulamak:

Kalıcı Alüminyum folyo konteyner üretim hattı

,

Özel Alüminyum folyo konteyner üretim hattı

Ürün Açıklaması

Ürün Açıklaması:

Yüksek kaliteli çelikten üretilen bu makinenin gövdesi, sağlamlık ve dayanıklılık sağlayan C-çerçeve tarzında inşa edilmiştir. 1600 mm'lik maksimum silindir çapı, verimli bir üretim süreci sağlayarak, kısa sürede büyük miktarda folyo kap üretmenizi sağlar.

Schneider hava anahtarları ile donatılmış bu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı, maksimum güvenlik ve güvenilirlik için tasarlanmıştır. Hava anahtarlarının verimli bir şekilde çalışması garanti edilir ve çalışanlarınız için güvenli ve emniyetli bir çalışma ortamı sağlar.

Bu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı, folyo kap üretimi ihtiyaçlarınız için eksiksiz bir çözümdür. Tamamen otomatik bir sistemle, bu makine farklı şekil ve boyutlarda çeşitli folyo kaplar üretebilir. Üretim adının kendisi, kalitesini ve verimliliğini gösterir.

İster küçük bir işletme sahibi olun, ister büyük bir endüstriyel şirket olun, bu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı, folyo kap üretimi ihtiyaçlarınız için mükemmel bir seçimdir. Gelişmiş teknolojisi ve yüksek kaliteli yapısıyla, her zaman tutarlı ve güvenilir performans sağlayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Teknik Parametreler:

Üretim Adı Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı
Kapasite 12000 Adet/saat
Üretim Boşluğu 3 Boşluk
Hava anahtarı Markası Schneider
Alan 6.5*6.0*3.6 Metre
Hava Basıncı Gereksinimi 0.5 Mpa
Toplam Güç 19.8KW
Gövde Tipi C Çerçeve
Ham Madde Çelik
Özelleştirilmiş Tasarım ve Dayanıklı Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63 0

Uygulamalar:

LIKEE LK-T63 Folyo Kap Üretim Hattı, Alüminyum Folyo Kaplar üreten yüksek kaliteli bir Folyo Kap Yapma Makinesidir. Bu üstün makine, gıda ambalajı, catering ve havayolu catering gibi çeşitli endüstrilerde kullanılabilir.

LK-T63 Folyo Kap Yapma Makinesi, Çin'in Şanghay şehrinde üretilmektedir ve CE, ISO 9001, ISO14001 ve SGS sertifikalarına sahiptir. Makinenin minimum sipariş miktarı 1 settir ve 50.000 ila 67.000 ABD Doları arasında bir fiyat aralığına sahiptir. Ambalaj detayları ahşap bir sandık içerir ve standart makineler için teslim süresi 30 gündür, özelleştirilmiş makineler ise sözleşmeye göredir. Ödeme koşulları T/T ve LC'yi içerir ve tedarik yeteneği yılda 50 settir.

Folyo Kap Üretim Hattı 3 boşluğa sahiptir ve çelikten yapılmıştır. Makineyi kurmak için gereken alan 6.5*6.0*3.6 metredir ve gereken toplam güç 19.8KW'dir. Makine saatte 12000 adede kadar üretim yapabilir, bu da verimli üretim ve yüksek çıktı sağlar.

Bu Folyo Kap Yapma Makinesi, çeşitli durumlar ve senaryolar için geçerlidir. Yuvarlak, kare ve dikdörtgen gibi farklı boyutlarda alüminyum folyo kaplar üretebilir, bu da onu gıda ambalajı, paket servis yemekleri, catering ve havayolu catering için mükemmel kılar. Ayrıca otel ve restoran malzemeleri, fırın ve şekerleme gibi çeşitli endüstrilere de hitap edebilir.

Güvenilir ve verimli bir makine arıyorsanız, LK-T63 Folyo Kap Üretim Hattı kesinlikle dikkate değer.

Destek ve Hizmetler:

Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı ürünümüz, kapsamlı teknik destek ve hizmetlerle birlikte gelir. Uzman ekibimiz, ürünle ilgili herhangi bir sorun veya sorunuzda size yardımcı olmak için hazırdır. Üretim hattınızın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak için kurulum, devreye alma ve eğitim hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca, ekipmanlarınızı en iyi durumda tutmak ve arıza süresini en aza indirmek için düzenli bakım ve onarım hizmetleri sağlıyoruz. Ekibimiz ayrıca, üretim hattını özel ihtiyaçlarınıza ve gereksinimlerinize göre uyarlamak için özelleştirme hizmetleri sunmaktadır. Teknik destek ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.

Özelleştirilmiş Tasarım ve Dayanıklı Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63 1

Özelleştirilmiş Tasarım ve Dayanıklı Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63 2

SSS:

İşte LIKEE Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı hakkında sıkça sorulan bazı sorular ve cevapları:

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı'nın marka adı nedir?

C: Marka adı LIKEE'dir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı'nın model numarası nedir?

C: Model numarası LK-T63'tür.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı'nın menşe yeri neresidir?

C: Menşe yeri Şanghay, Çin'dir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı hangi sertifikalara sahiptir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı CE sertifikası, ISO 9001, ISO14001 ve SGS sertifikalarına sahiptir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı için minimum sipariş miktarı nedir?

C: Minimum sipariş miktarı 1 settir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı için fiyat aralığı nedir?

C: Fiyat aralığı 50.000 ila 67.000 ABD Doları'dır.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı nakliye için nasıl paketlenir?

C: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı ahşap bir sandık içinde paketlenir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı'nın teslim süresi nedir?

C: Standart makinenin teslim süresi 30 gündür. Özelleştirilmiş makineler sözleşmeye göredir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı için ödeme koşulları nelerdir?

C: Ödeme koşulları T/T ve LC'dir.

S: Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı'nın tedarik yeteneği nedir?

C: Tedarik yeteneği yılda 50 settir.