Marka Adı: | LIKEE |
Model numarası: | LK-T80 |
Moq: | 1 Set Machine |
fiyat: | $60,000 ~ $80,000 |
Teslimat süresi: | 30 Day |
Ödeme şartları: | T/T , LC |
Siemens Motors ve Japonya Orijinal Mitsubishi PLC Kontrolü ile donatılmış olan bu makine tamamen otomatiktir ve sadece bir düğmeye basarak çalıştırılmasını kolaylaştırır.Makine dakikada 35 ~ 70 darbe çalışma hızı vardır, verimli üretim ve daha fazla üretimi sağlıyor.
Alüminyum folyo plak yapım makinesi, son ürünün en iyi performansını ve kalitesini sağlamak için en az 0.8Mpa maksimum basınçlı bir kompresör gerektirir.Kesin tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle, bu makine üretilen her plakada doğruluğu ve tutarlılığı garanti eder.
Küçük bir işletme sahibi ya da büyük ölçekli bir üreticisiniz,Alüminyum folyo plak yapım makinesi üretim verimliliğinizi artırmak ve en kaliteli çıkışı sağlamak için mükemmel bir yatırımdır.Kullanıcı dostu arayüzü ve kolay çalıştırılması, tüm beceri düzeylerinde operatörlere erişilebilir hale getirerek üretim sürecinizi kolaylaştırmanızı ve alt çizginizi artırmanızı sağlar.
Alüminyum folyo plak yapım makinesine bugün yatırım yapın ve güvenilir ve verimli bir üretim çözümünün faydalarını deneyimleyin.Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek ve iş operasyonlarınızı nasıl geliştirebileceğini öğrenmek için bizimle iletişime geçin.
Teknik parametreler | Açıklama |
---|---|
Manzara | 50 metrekare |
Çalışma Hızı | 35~70 vuruş/dakikada |
Ana Malzeme | Yüksek hassasiyetli çelik |
Kompresör talebi | Maksimum basınç 0.8Mpa'dan az olmamalıdır. |
PLC markası | Mitsubishi |
Max Konteyner | ABD Tam Boy Pan |
Üretim Kapasitesi | Saatte 12000 adet. |
Basınç | 80 ton |
Kompresör Gücü | 26KW |
Kullanım süresi | On yıldan fazla |
Motorlar | Siemens Motors |
Operasyon | Bir makine, bir kişi. |
Alüminyum folyo plak yapım makinesi, çok çeşitli ürün uygulama durumları ve senaryoları için uygundur.Gıda konteyner üretimi işine girmek isteyenler için ideal bir makine.Saatte 12000 adet üretim kapasitesiyle büyük ölçekli üretimler için mükemmel.
Makinenin tamamen otomatik çalışma modu, kullanımı ve çalıştırılmasını kolaylaştırır.LK-T80 Alüminyum folyo plak yapım makinesi CE sertifikası ile sertifikalandırılmıştır, ISO 9001, ISO14001 ve SGS. Bu sertifikalar makinenin sıkı testlerden geçtiğini ve kalite standartlarını karşıladığını gösterir.
LK-T80 Alüminyum Folya Plaka Yapım Makinesi için en az sipariş miktarı 1 set'tir.000. Makine ahşap kutu ambalajı ile birlikte gelir ve teslimat süresi 30 gündür. Ödeme şartları T / T ve LC'yi içerir ve tedarik yeteneği yılda 50 setdir.
Sonuç olarak, LK-T80 Alüminyum folyo plaka yapım makinesi, gıda kaplama endüstrisine girmek isteyenler için mükemmel bir makinedir.Tam otomatik çalışma modu, çalıştırmayı kolaylaştırıyor., ve üretim kapasitesi, büyük ölçekli üretimler için mükemmel hale getirir. makine sertifikalıdır ve kullanıcıların paraları için en iyi değeri elde etmelerini sağlayan kalite standartlarını karşılar.
Alüminyum folyo konteyner üretimi hattı, çeşitli şekillerde ve boyutlarda alüminyum folyo konteynerleri üretmek için tasarlanmıştır.
Deneyimli mühendisler ve teknisyenler ekibimiz, üretim hattınızın sorunsuz çalışmasını sağlamak için yüksek kaliteli teknik destek ve hizmetler sunmaya adanmıştır.
S1: Alüminyum folyo plak yapım makinesi marka adı nedir?
A1: Alüminyum folyo plaka yapım makinesinin marka adı LIKEE.
S2: Alüminyum folyo plak yapım makinesi model numarası nedir?
A2: Alüminyum folyo plak yapım makinesi model numarası LK-T80'dir.
S3: Alüminyum folyo plak yapım makinesi nerede üretiliyor?
A3: Alüminyum folyo plaka yapım makinesi Şangay, CN'de üretiliyor.
S4: Alüminyum folyo plak yapım makinesi hangi sertifikalara sahiptir?
A4: Alüminyum folyo plak yapım makinesi CE sertifikası, ISO 9001, ISO14001 ve SGS sertifikalarına sahiptir.
S5: Alüminyum folyo plaka yapım makinesi için en az sipariş miktarı nedir?
A5: Alüminyum folyo plak yapım makinesi için en az sipariş miktarı 1 set makinedir.
S6: Alüminyum folyo plak yapım makinesi fiyat aralığı nedir?
A6: Alüminyum folyo plak yapım makinesi fiyat aralığı $60,000 ~ $80,000.
S7: Alüminyum folyo plaka yapım makinesi ambalaj ayrıntıları nelerdir?
A7: Alüminyum folyo plak yapım makinesi ambalaj ayrıntıları ahşap kutu ambalajıdır.
S8: Alüminyum folyo plak yapım makinesi teslim süresi nedir?
A8: Alüminyum folyo plak yapım makinesi teslim süresi 30 gündür.
S9: Alüminyum folyo plak yapım makinesi için ödeme şartları nelerdir?
A9: Alüminyum folyo plak yapım makinesi için ödeme şartları T/T ve LC.
S10: Alüminyum folyo plak yapım makinesi tedarik yeteneği nedir?
A10: Alüminyum folyo plak yapım makinesinin tedarik kapasitesi yılda 50 set'tir.