logo
İyi bir fiyat.  çevrimiçi

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Evde Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Folyo konteyner üretim hattı
Created with Pixso. Tamamen Otomatik Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63

Tamamen Otomatik Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63

Marka Adı: LIKEE
Model numarası: LK-T63
Moq: 1 Set
fiyat: $50,000 ~ $67,000
Teslimat süresi: standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract
Ödeme şartları: T/T , LC
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin:
Shanghahi, China
Sertifika:
CE certificate ISO 9001, ISO14001, SGS
Name:
Aluminum Foil Container Production Line
Wroking Speed:
From 35-70 strokes/min
Air switch Brand:
Schneider
Main Motor:
Siemens
Total Weight:
12300KG
Machine Model:
LK-T63
Number of solenoid valve with adjustable press:
12
Max Roller Diameter:
1600 Mm
Body Type:
C Frame
Air Pressure Requirement:
0.5 Mpa
Total Power:
26KW
Packaging Details:
Wooden Case
Supply Ability:
50 sets/year
Vurgulamak:

Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı

,

Tam Otomatik Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı

Ürün Açıklaması

Ürün Açıklaması:

Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, dayanıklılığı ve yüksek performansı garanti eden yüksek kaliteli bileşenlerden oluşur. Makinenin alanı 6,5*6,0*3,6 metredir ve bu da onu büyük ölçekli üretim tesislerinde kullanıma uygun hale getirir. Üretim hattı uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiştir ve zorlu üretim koşullarına dayanabilir, böylece Alüminyum Folyo Yapma Makinenizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar.

Üretim hattının verimli bir şekilde çalışması için 0,5 Mpa hava basıncı gerekir. Bu, makineyi yüksek enerji verimliliğine sahip hale getirerek enerji tüketimini en aza indirir ve üretim maliyetlerinizi düşürür. Ayrıca, Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, güvenilirlikleri ve dayanıklılıklarıyla bilinen SIEMENS motorlarla donatılmıştır. Bu motorlar, yüksek performans ve istikrarı garanti ederek üretim hattınızın sorunsuz ve kesintisiz çalışmasını sağlar.

Sonuç olarak, Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, gıda ambalajı endüstrisindeki herhangi bir işletme için vazgeçilmez bir makinedir. Üretim ihtiyaçlarınızı karşılayabilen yüksek hızlı, verimli ve güvenilir bir makinedir. 12000 Adet/saat kapasitesiyle, üretim hattı çeşitli boyut ve şekillerde yüksek kaliteli alüminyum folyo kaplar üretebilir. Makinenin alanı 6,5*6,0*3,6 metredir ve bu da onu büyük ölçekli üretim tesislerinde kullanıma uygun hale getirir. Üretim hattının verimli bir şekilde çalışması için 0,5 Mpa hava basıncı gerekir, bu da onu enerji verimli ve uygun maliyetli hale getirir. Ek olarak, makine, güvenilirliği ve dayanıklılığı garanti eden SIEMENS motorlarla donatılmıştır. Bugün Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattına yatırım yapın ve işinizi bir üst seviyeye taşıyın.

Teknik Parametreler:

Üretim Adı Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı
Kapasite 12000 Adet/saat
Ayarlanabilir presli solenoid valf sayısı 12
Maks. Rulo Çapı 1600 Mm
Elektronik PLC Mitsubishi
Toplam Güç 19,8KW
Alan 6,5*6,0*3,6 Metre
Ham Madde Çelik
Gövde Tipi C Çerçeve
Tamamen Otomatik Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63 0

Uygulamalar:

LIKEE Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı, alüminyum folyo kaplar üretmek için güvenilir ve verimli bir makineye ihtiyaç duyan işletmeler için ideal bir seçimdir. Toplam 19,8KW gücüyle bu makine, kaliteden ödün vermeden yüksek hızda kaplar üretebilir. Bu makinede kullanılan elektronik PLC, üretim süreci üzerinde doğru ve verimli kontrol sağlayan Mitsubishi'dendir.

Bu Alüminyum Folyo Yapma Makinesi, gıda ambalajı, catering ve paket servis dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar için mükemmeldir. Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı ayrıca, çok sayıda alüminyum folyo kabı hızlı ve verimli bir şekilde üretmesi gereken işletmeler için de idealdir.

Bu makine, en yüksek kalite ve güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için CE sertifikası ISO 9001, ISO14001, SGS ile sertifikalandırılmıştır. LIKEE Alüminyum Folyo Kap Yapma Makinesi, 1 setlik minimum sipariş miktarına sahiptir ve fiyatı 50.000 ila 67.000 ABD Doları arasında değişmektedir. Bu makinenin Ambalaj Detayları, güvenli teslimat sağlamak için bir Ahşap Kutu içerir.

Standart makine için Teslim Süresi 30 gündür ve özelleştirilmiş makineler sözleşmeye göre teslim edilir. Bu makine için Ödeme Koşulları T/T ve LC'dir ve Tedarik Kabiliyeti 50 set/yıldır. Bu makinenin Gövde Tipi C Çerçeve'dir ve kullanılan Ham Madde Çeliktir.

Yüksek kaliteli alüminyum folyo kaplar üretmek için güvenilir ve verimli bir çözüm için LIKEE Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattını seçin.

Özelleştirme:

Standart üretim hattımıza ek olarak, özel ihtiyaçlarınızı karşılamak için Ürün Özelleştirme Hizmetleri de sunuyoruz. Uzman ekibimiz, tüm gereksinimlerinizi karşılayan özelleştirilmiş bir makine tasarlamak ve inşa etmek için sizinle yakın bir şekilde çalışacaktır.

Folyo Kap Konteyner Üretim Hattımıza yatırım yapmak, yüksek kalite standartlarını korurken üretim kapasitenizi ve verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olacaktır. Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bizimle iletişime geçin.

Tamamen Otomatik Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63 1

Tamamen Otomatik Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63 2

Destek ve Hizmetler:

Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattımız, yüksek verimlilik ve doğrulukla yüksek kaliteli alüminyum folyo kaplar üretmek üzere tasarlanmış ve üretilmiştir. Üretim hattının tüm yaşam döngüsü boyunca sorunsuz çalışmasını sağlamak için teknik destek ve hizmetler sunuyoruz.

Teknik desteğimiz şunları içerir:

• Üretim hattının kurulumu ve devreye alınması
  • Operatör eğitimi
  • Bakım ve onarım hizmetleri
  • Üretim hattı yükseltmeleri ve modernizasyonları
  • Proses optimizasyonu ve sorun giderme
  • Uzaktan teknik destek

Ayrıca, müşterilerimizin özel gereksinimlerini karşılamak için çeşitli hizmetler sunuyoruz, örneğin:

• Özelleştirilmiş tasarım ve mühendislik çözümleri
  • Üretim hattı entegrasyonu ve otomasyonu
  • Finansman ve kiralama seçenekleri
  • Yedek parça ve sarf malzemeleri tedariki
  • Üretim planlama ve yönetimi için danışmanlık hizmetleri

Müşterilerimizin işletmelerinin maksimum verimliliğini ve karlılığını sağlamak için en yüksek düzeyde teknik destek ve hizmet sunmaya kararlıyız.

SSS:

S1: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının marka adı nedir?

C1: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının marka adı LIKEE'dir.

S2: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının model numarası nedir?

C2: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının model numarası LK-T63'tür.

S3: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı nerede üretilmektedir?

C3: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı Şanghay, Çin'de üretilmektedir.

S4: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının hangi sertifikaları vardır?

C4: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı CE sertifikası ISO 9001, ISO14001, SGS sertifikasına sahiptir.

S5: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının minimum sipariş miktarı nedir?

C5: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının minimum sipariş miktarı 1 Settir.

S6: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının fiyat aralığı nedir?

C6: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının fiyat aralığı 50.000 ABD Doları ~ 67.000 ABD Dolarıdır.

S7: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı nasıl paketlenir?

C7: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı bir Ahşap Kutu içinde paketlenir.

S8: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının teslim süresi nedir?

C8: Standart makine 30 gün içinde teslim edilir. Özelleştirilmiş makineler sözleşmeye göre teslim edilir.

S9: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının ödeme koşulları nelerdir?

C9: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının ödeme koşulları T/T ve LC'dir.

S10: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının tedarik kabiliyeti nedir?

C10: Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattının tedarik kabiliyeti 50 set/yıldır.