Marka Adı: | LIKEE |
Model numarası: | LK-T80 |
Moq: | 1 Set |
fiyat: | $60,000 ~ $80,000 |
Teslimat süresi: | standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract |
Ödeme şartları: | T/T , LC |
Alüminyum folyo konteyner üretim hattı beyaz ve turuncu renklerin şık bir kombinasyonunda geliyor.Sadece estetik çekiciliğini arttırmakla kalmayıp aynı zamanda üretim katında kolayca tespit edilebilir hale getirir.Güçlü yapısı ve 80TON basınç kapasitesi, ağır kullanımlara dayanabilmesini ve her seferinde tutarlı sonuçlar vermesini sağlar.
Alüminyum folyo konteyner makinesinin temel özelliklerinden biri, her müşterinin özel gereksinimlerini karşılamak için uyarlanabilir kalıp tasarımıdır
Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, özellikle ev içi konteyner folyoları ile çalışmak için tasarlanmıştır ve bu da gıda ambalajı endüstrisindeki işletmeler için çok yönlü bir çözümdür.
Genel olarak, Alüminyum folyo konteyner yumruklama makinesi, rekabetin önünde kalmak isteyen gıda ambalajı endüstrisindeki herhangi bir işletme için zorunludur.
Şirket Tarifi:
2010 yılından beri alüminyum folyo ürünleri otomatik üretim çözümü konusunda bol deneyime sahip ulusal yüksek teknolojili bir girişim olarak LIKE'e sahibiz.
Şirketimiz Shanghai'nin Fengxian bölgesindeki Xinshen Sanayi Parkı'nda bulunur ve stratejik bir coğrafi konuma sahiptir.Shanghai Limanı'ndan mal göndermek bizim için çok uygun..
Güçlü teknolojiyi, titiz yönetimi, dürüst itibarı ve yüksek kaliteli hizmetleri kullanarak, şirketimiz Çin'deki en iyi entegre endüstriyel-ticaret şirketi olarak ortaya çıktı.Alüminyum folyo ürünleri için daha etkili ve verimli otomatik üretim kaynakları sağlayabilecek deneyimli bir teknik ve satış ekibine sahibizDünyanın yaklaşık 30 ülkesinde yeni ve mevcut alüminyum folyo üretim projelerine hizmet verdik ve müşterilerimize mümkün olan en kısa sürede piyasa eğilimlerini yakalamada yardımcı olduk.Amerika dahil olmak üzere çeşitli ülkelerde piyasa varlığımız, Kanada, İspanya, Rusya, Türkiye, Hindistan, Meksika, Arjantin, Brezilya, Pakistan, Nepal, BAE, Katar, Lübnan, İran, Kuveyt, Suudi Arabistan, Mısır, Tunus, Morko vb....
Ürün Adı | Alüminyum folyo konteyner yapma makinesi |
Felç | 35~70 vuruş/dakikada |
Basınç | 80TON |
Hava tüketimi | En az 0.8Mpa |
Kapasite | 1 ~ 5 boşluk |
Manzara | 7*6,5*3,8 metre. |
Değiştiriciler | Mitsubishi markası |
Kurulu Güç | 26KW |
Güç Kaynağı | Mekanik |
Uygun Malzeme | Ev içi konteyner folyoları |
Renk | Beyaz ve Turuncu |
LK-T80 Alüminyum folyo kaplama makinesi, alüminyum folyo ambalaj endüstrisi için en iyi çözümdür.Bu makine çeşitli şekillerde ve boyutlarda alüminyum folyo kapları üretmek için tasarlanmıştır, yuvarlak, dikdörtgen ve kare şekiller dahil olmak üzere. 1220 × 900 mm (L * W) yatak plaka boyutuyla, makine saatte 12000PCS üretim kapasitesine sahiptir.
LK-T80 Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, gıda ambalajı endüstrisinde faaliyet gösteren işletmeler için mükemmeldir.Bu makine, gıda ürünlerinin ambalajlanması için kullanılan alüminyum folyo kapları üretebilir
İşte LIKEE'nin Alüminyum folyo tepsisi makinesi hakkında sıkça sorulan sorular:
S: Alüminyum folyo tepsi yapma makinesinin marka adı nedir?
A: Marka adı LIKEE.
S: Makinenin model numarası nedir?
A: Model numarası LK-T80.
S: Makine nerede üretiliyor?
Cevap: Makine Çin'in Şangay şehrinde üretiliyor.
S: Makinenin hangi sertifikaları var?
A: Makine ISO 9001, ISO14001, SGS ve CE tarafından sertifikalandırılmıştır.
S: Makine için minimum sipariş miktarı nedir?
A: Minimum sipariş miktarı 1 set.
S: Makinenin fiyat aralığı nedir?
A: Fiyat aralığı 60 ila 80 dolar.000.
S: Makine nasıl paketlenir?
A: Makine ahşap bir kasa içinde paketlenmiştir.
S: Makine için teslimat süresi nedir?
A: Standart makine için teslimat süresi 30 gündür. Özel makine teslimat süresi sözleşmeye göre.
S: Makine için ödeme şartları nelerdir?
A: Ödeme şartları T/T ve LC'dir.
S: Makinenin tedarik yeteneği nedir?
A: Tedarik kapasitesi yılda 50 set.