logo
İyi bir fiyat.  çevrimiçi

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Evde Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Folyo konteyner üretim hattı
Created with Pixso. CE Sertifikalı 80 TON Almanya SIMENSE Motorlu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı T80

CE Sertifikalı 80 TON Almanya SIMENSE Motorlu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı T80

Marka Adı: LIKEE
Model numarası: LK-T80
Moq: 1 Set
fiyat: $60,000 ~ $80,000
Teslimat süresi: standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract
Ödeme şartları: T/T , LC
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin:
Shanghahi, China
Sertifika:
ISO 9001, ISO14001, SGS , CE
Bed Plate Dimensions:
1220 × 900 Mm (L*W)
Mould:
Design As Customer Required
Status:
New Condition
Suitable Material:
Household Container Foil
Stroke:
35~68 Strokes/min
Out Put:
12000 Pcs/hour
Pressure:
80TON
Control System:
PLC
Packaging Details:
Shipping Wooden Case & Iron Case
Supply Ability:
50 sets/year
Vurgulamak:

80TON alüminyum folyo konteyner üretim hattı

,

CE alüminyum folyo konteyner makinesi

,

Gemany SIMENSE Motorlu folyo konteyner makinesi

Ürün Açıklaması

Ürün Açıklaması:

Alüminyum Gıda Kabı Yapma Makinesi, sadece estetik çekiciliğini artırmakla kalmayıp aynı zamanda üretim katında kolayca fark edilmesini sağlayan şık bir beyaz ve turuncu renk kombinasyonuna sahiptir. Sağlam yapısı ve 80TON'luk basınç kapasitesi, ağır hizmet kullanımına dayanabilmesini ve her seferinde tutarlı sonuçlar vermesini sağlar.

Alüminyum folyo kap makinesinin temel özelliklerinden biri, her müşterinin özel gereksinimlerini karşılamak üzere uyarlanabilen özelleştirilebilir kalıp tasarımıdır.

Alüminyum Gıda Tabağı Üretim Hattı, özellikle ev tipi kap folyosu ile çalışmak üzere tasarlanmıştır ve bu da onu gıda ambalaj endüstrisindeki işletmeler için çok yönlü bir çözüm haline getirmektedir.

Genel olarak, Alüminyum Folyo Kap Pres Makinesi, rekabette önde kalmak isteyen gıda ambalaj endüstrisindeki herhangi bir işletme için olmazsa olmazdır.CE Sertifikalı 80 TON Almanya SIMENSE Motorlu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı T80 0CE Sertifikalı 80 TON Almanya SIMENSE Motorlu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı T80 1

Şirket Açıklaması:

2010'dan beri alüminyum folyo ürünleri otomatik üretim çözümleri konusunda bol deneyime sahip bir ULUSAL YÜKSEK TEKNOLOJİ KURULUŞU olarak LIKEE.

Şirketimiz, Şanghay'a 40 km ve PVG'ye 70 km uzaklıkta, stratejik bir coğrafi konuma sahip olan Xinshen Sanayi Parkı, Fengxian Şanghay'da bulunmaktadır. Bu nedenle, Şanghay Limanı'ndan mal sevkiyatımız çok uygundur.

Güçlü teknoloji, titiz yönetim, dürüst itibar ve yüksek kaliteli hizmetlerden yararlanarak, şirketimiz Çin'de önde gelen entegre bir endüstriyel ticaret kuruluşu olarak ortaya çıkmıştır. Daha yüksek kalite ve hızda alüminyum folyo ürünleri için daha etkili ve verimli otomatik üretim kaynakları sağlayabilen deneyimli bir teknik ve satış ekibine sahibiz. Dünya çapında yaklaşık 30 ülkede yeni ve mevcut alüminyum folyo üretim projelerine hizmet verdik, müşterilerimizin pazar trendlerini en kısa sürede yakalamalarına yardımcı olduk. Örneğin, pazar varlığımız Amerika, Kanada, İspanya, Rusya, Türkiye, Hindistan, Meksika, Arjantin, Brezilya, Pakistan, Nepal, BAE, Katar, Lübnan, İran, Kuveyt, Suudi Arabistan, Mısır, Tunus, Fas vb. gibi çeşitli ülkeleri kapsamaktadır.

CE Sertifikalı 80 TON Almanya SIMENSE Motorlu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı T80 2

CE Sertifikalı 80 TON Almanya SIMENSE Motorlu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı T80 3CE Sertifikalı 80 TON Almanya SIMENSE Motorlu Alüminyum Folyo Kap Üretim Hattı T80 4

Özellikler:

• Ürün Adı: Alüminyum Folyo Kap Yapma Makinesi
  • Üretim Kapasitesi: 12000 ADET/Saat
  • Hava Tüketimi: 0,8Mpa'dan Az Olmamalıdır
  • Uygun Malzeme: Ev Tipi Kap Folyosu
  • Kontrol Sistemi: PLC
  • Basınç: 80TON

Teknik Parametreler:

Ürün Adı Alüminyum Folyo Kap Yapma Makinesi
Strok 35~68 Strok/dak
Basınç 80TON
Hava Tüketimi 0,8Mpa'dan Az Olmamalıdır
Kapasite 1~5 Boşluk
Manzara 7*6.5*3.8 Metre
İnvertör Mitsubishi Markası
Kurulu Güç 26KW
Güç Kaynağı Mekanik
Uygun Malzeme Ev Tipi Kap Folyosu
Renk Beyaz ve Turuncu

Uygulamalar:

LIKEE LK-T80 Alüminyum Folyo Kap Yapma Makinesi:

LIKEE LK-T80 Alüminyum Folyo Kap Yapma Makinesi, alüminyum folyo ambalaj endüstrisi için üst düzey bir çözümdür. Bu makine, yuvarlak, dikdörtgen ve kare şekiller dahil olmak üzere çeşitli şekil ve boyutlarda alüminyum folyo kaplar üretmek üzere tasarlanmıştır. 1220 × 900 mm (U*G) yatak plakası boyutuna sahip makine, saatte 12000 ADET üretim kapasitesine sahiptir.

LIKEE LK-T80 Alüminyum Gıda Tabağı Yapma Makinesi, gıda ambalaj endüstrisinde faaliyet gösteren işletmeler için mükemmeldir. Bu makine, meyve, sebze, et ve unlu mamuller gibi gıda ürünlerini paketlemek için kullanılan alüminyum folyo kaplar üretebilmektedir. Makine ayrıca paket servis ve teslimat hizmetleri için kullanılan alüminyum folyo kaplar üretmek için de idealdir.

Bu makine, yüksek kaliteli bir Alüminyum Folyo Kap Pres Makinesi gerektiren işletmeler için mükemmeldir. Yılda 50 set tedarik imkanı ile LIKEE LK-T80 Alüminyum Folyo Kap Yapma Makinesi, alüminyum folyo ambalaj endüstrisi için güvenilir ve verimli bir çözümdür. Bu makine hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bizimle iletişime geçin.