logo
İyi bir fiyat.  çevrimiçi

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Evde Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Folyo konteyner üretim hattı
Created with Pixso. SIMENSE Motor 12000 Adet/saat Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63

SIMENSE Motor 12000 Adet/saat Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63

Marka Adı: LIKEE
Model numarası: LK-T63
Moq: 1 Set
fiyat: $50,000 ~ $67,000
Teslimat süresi: standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract
Ödeme şartları: T/T , LC
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin:
Shanghahi, China
Sertifika:
ISO 9001, ISO14001, SGS , CE
Land Scape:
7.5*7*3.8Meters
Motor:
SIMENSE Brand
Foil Feeding:
Electronically Controlled With Serve Motor
Capacity:
12000 Pcs/h
Total Power:
19.8KW
Machine Model:
LK-T63
Production Cavity:
3 Cavities
Foil:
Household Aluminum Foil
Packaging Details:
Wooden Case
Supply Ability:
50 sets/year
Vurgulamak:

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı LK-T63

,

12000Pcs/h Alüminyum folyo konteyner makinesi

,

SIMENSE Motor Alüminyum folyo konteyner makinesi

Ürün Açıklaması

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı

Ürün Tanımı:

Alüminyum Kaplama Makinesi, çeşitli şekillerde ve boyutlarda yüksek kaliteli alüminyum folyo kaplamaları üretmek için tasarlanmıştır.

Elektronik PLC, makinenin sorunsuz ve doğru çalışmasını sağlayan ve duraklama veya üretim gecikmeleri riskini en aza indiren yüksek güvenilir bir Mitsubishi markasıdır.Makine ayrıca bir dizi güvenlik özelliği ile donatılmıştır.Operatörlerin ve diğer personelin güvenliğini sağlamak için acil durma düğmeleri ve güvenlik korumaları dahil olmak üzere.

Genel olarak, Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, yüksek kalite standartlarını korurken verimliliği ve üretimi artırmak isteyen herhangi bir üretim tesisi için mükemmel bir yatırımdır.Gelişmiş özellikleri ve güvenilir performansı ileBu makine, en zorlu üretim ortamlarının bile ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

SIMENSE Motor 12000 Adet/saat Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63 0SIMENSE Motor 12000 Adet/saat Alüminyum Folyo Kap Konteyner Üretim Hattı LK-T63 1

Özellikleri:

• Ürün Adı: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı
  • Manzara: 7,5*7*3,8 metre
  • Kağıt Gram Ağırlığı: 134-400g/metrekare
  • Toplam Ağırlık: 14000KG
  • Düzenlenebilir basınçlı solenoid valf sayısı: 12
  • Anahtar kelimeler: Foil Konteyner Üretim Makinesi, Alüminyum Foil Üretim Makinesi, Foil Konteyner Üretim hattı

Teknik parametreler:

Max Roller Diameter 1600 mm
Üretim Kapasitesi 12000 PC/saat
Hava basıncı 0.6-0.8 MPa
Hava basıncı gereksinimleri 0.5 Mpa
Üretim boşluğu 3 Çürükler
Toplam Güç 19.8KW
Toprak Manzarası 7.5*7*3.8 metre.
Motor SIMENSE markası
Makine modeli LK-T63
Malzeme Çelik

Uygulamalar:

Likee Foil Konteyner Üretim Hatı, ISO 9001, ISO14001, SGS ve CE de dahil olmak üzere en yüksek endüstri standartlarını karşılamak için sertifikalandırılmıştır.Müşterilerin hem güvenilir hem de güvenli bir ürün almasını sağlamak.

LIKEE Folyo Konteyner Üretim Hattı, yüksek hacimli üretim ihtiyaçları için ideal bir seçim haline getiren saatte 12.000 pcs'ye kadar üretme kapasitesine sahiptir.ekipman için istikrar ve dayanıklılık sağlayan.

Bu üretim hattı çok yönlüdür ve gıda ambalajı, yiyecek konteynerleri, uçak yemekleri ve daha fazlası da dahil olmak üzere çeşitli uygulama durumlarında ve senaryolarda kullanılabilir.LIKEE Folya Konteyner Üretim hattı çeşitli endüstrilerde kullanılmak için uygundur., gıda ve içecek, misafirperverlik ve yemek servisi de dahil.

Destek ve Hizmetler:

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı ürünü sorunsuz ve verimli çalışmayı sağlamak için kapsamlı teknik destek ve hizmetlerle birlikte gelir.EğitimÜretim hattından en iyi şekilde yararlanmak için müşterilere yardımcı olmak için sorun çıkarsa sorun giderme ve onarım hizmetleri de sunuyoruz.Üretim hattının en iyi performansla çalışmasını sağlamak için yedek parçalar ve yükseltmeler sağlıyoruz.Hedefimiz, herhangi bir duraklama süresini en aza indirmek ve üretkenliği en üst düzeye çıkarmak için güvenilir ve zamanında destek sağlamaktır.

Ambalaj ve Nakliye:

Ürün ambalajı:

Alüminyum folyo konteyner üretim hattı ürünü, güvenli nakliyeyi ve transit sırasında hasarlara karşı korunmayı sağlamak için sağlam ve dayanıklı bir ahşap kavanoza paketlenir.

Nakliye:

Taşıma, üretici tarafından düzenlenecek ve müşterinin belirlediği yere teslim edilecek.Müşteriye sipariş durumunu izlemek için bir takip numarası verilecektir..

Sıkça sorulan sorular:

S1: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının marka adı nedir?

A1: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının marka adı LIKEE.

S2: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının model numarası nedir?

A2: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının model numarası LK-T63'tür.

S3: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının köken yeri nedir?

A3: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı Çin'in Şangay kentinde üretiliyor.

S4: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının hangi sertifikaları var?

A4: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı ISO 9001, ISO14001, SGS ve CE sertifikalarıyla sertifikalandırılmıştır.

S5: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının minimum sipariş miktarı nedir?

A5: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının asgari sipariş miktarı 1 set'tir.

S6: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının fiyat aralığı nedir?

A6: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının fiyatı 50.000 $'dan 67 $'a kadar değişir.000.

S7: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının ambalaj ayrıntıları nelerdir?

A7: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı ahşap bir kasa içine paketlenmiştir.

S8: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının standart makinesi için teslimat süresi nedir?

A8: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının standart makinesi için teslimat süresi 30 gündür. Bununla birlikte, özelleştirilmiş makine için teslimat süresi sözleşmeye göre.

S9: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için ödeme şartları nelerdir?

A9: Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için ödeme şartları T/T ve LC'dir.

S10: Bir yılda kaç adet Alüminyum folyo konteyner üretim hattı sağlanabilir?

A10: Alüminyum folyo konteyner üretim hattının tedarik kapasitesi yılda 50 set.