Marka Adı: | LIKEE |
Model numarası: | LK-T130 |
Moq: | 1 Set |
fiyat: | $70,000 ~ $87,000 |
Teslimat süresi: | standard machine is 30 days. Customized machine is as per contract |
Ödeme şartları: | T/T , LC |
Folyo Konteyner Üretim hattı, makinenin kısa bir sürede büyük miktarda alüminyum folyo konteyner üretebilmesini sağlayan 1600mm'lik maksimum bir rulo çapına sahiptir.
Makine tamamen otomatiktir, bu da kullanımı ve çalışmasını kolaylaştırır. Makine ayrıca çok verimlidir, bu da kısa sürede çok sayıda konteyner üretebilmesini sağlar.Makine aynı zamanda enerji tasarruflu., bu da enerji tüketimini azaltmak isteyen işletmeler için uygun maliyetli hale getiriyor.
Sonuç olarak, Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, yüksek kaliteli alüminyum folyo konteynerlerini büyük miktarlarda üretmek için tasarlanmış yüksek kaliteli bir makinedir.çalıştırmak ve sürdürmek, bu da büyük miktarlarda alüminyum folyo konteynerleri gerektiren işletmeler için idealdir.Makine, yüksek kaliteli, sağlam ve dayanıklı kaplar üretmesini sağlayan eşsiz bir tasarıma sahiptirBu nedenle, Folyo Konteyner Üretim Hattı, üretim kapasitelerini artırmak ve işletme maliyetlerini azaltmak isteyen işletmeler için ideal bir yatırımdır.
Ürün Adı | Alüminyum folyo konteyner üretim hattı |
Kağıt Gram Ağırlığı | 134-400 g/metre kare |
Toplam Ağırlık | 14000KG |
Çürük | 5-6 boşluk (Müşteri Örneğine göre) |
Hava basıncı | 0.6-0.8 MPa |
Hava basıncı gereksinimleri | 0.5 Mpa |
Max Roller Diameter | 1600 mm |
Kapasite | Saatte 12000 adet |
Elektronik PLC | Mitsubishi markası |
LIKEE Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, gıda ürünleri üreten ve satan işletmeler için gerekli bir makine.ve gıda ambalajlama şirketleriMakine, farklı boyutlarda ve şekillerde alüminyum folyo kapları üretmek için tasarlanmıştır ve bu sayede farklı gıda ürünleri için çok yönlüdür.
LIKEE Alüminyum folyo konteyner üretim hattı kullanımı kolaydır ve minimum eğitim gerektirir. Makine dayanıklılık ve uzun ömürlülüğü sağlayan yüksek kaliteli çelikten yapılmıştır.Makinenin en yüksek rulo çapı 1600 mm'dir., bu da kısa sürede çok sayıda konteyner üretebilmesini sağlar.
LIKEE Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, istikrarı sağlayan ve çalışma sırasında titreşimleri azaltan H çerçevesinde bir baskı gövdesine sahiptir.Makine, dakikada 60-80 parça hızla konteyner üretebilir, bu nedenle işletmeler için son derece verimli bir üründür.
Ürün, yemek servisi, gıda ambalajı ve götürme hizmetleri gibi olaylar ve senaryolar için mükemmeldir.Alüminyum folyo konteyner yapım makinesi, yüksek kaliteli alüminyum folyo konteynerlerini hızlı ve verimli bir şekilde üretmesi gereken işletmeler için gerekli bir yatırımdır.
Alüminyum folyo konteyner üretim hattı ürünü, en iyi performansı ve verimliliği sağlamak için kapsamlı teknik destek ve hizmetlerle birlikte gelir.Deneyimli mühendisler ekibimiz kurulum sağlamak için mevcuttur, üretim hattının sorunsuz çalışmasını garanti etmek için eğitim, bakım ve sorun giderme hizmetleri.
Ayrıca özel müşteri gereksinimlerini karşılamak için özel çözümler sunuyoruz.ve kalite kontrolü üretkenliği en üst düzeye çıkarmak ve atıkları en aza indirmek için.
Ek olarak, üretim hattını en son teknoloji ve endüstri standartlarıyla güncel tutmak için düzenli yazılım güncellemeleri ve teknik yükseltmeler sağlıyoruz.Amacımız, tüm ürün yaşam döngüsü boyunca mükemmel müşteri hizmetleri ve destek sağlamaktır..
Ürün ambalajı:
Nakliye:
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının marka adı nedir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının marka adı LIKEE.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının model numarası nedir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının model numarası LK-T130'dur.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının köken yeri nedir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı, Çin'in Şangay'ında yapılır.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının sertifikaları nelerdir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı ISO 9001, ISO14001, SGS ve CE sertifikalarına sahiptir.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için minimum sipariş miktarı nedir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için en az sipariş miktarı 1 set'tir.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının fiyat aralığı nedir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının fiyatı 70.000 ila 87.000 dolar arasındadır.000.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının ambalajı nedir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı ahşap bir kasa içine paketlenmiştir.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için standart teslimat süresi nedir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için standart teslimat süresi 30 gündür.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için ödeme şartları nelerdir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattı için ödeme şartları T/T ve LC'dir.
S:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının tedarik kapasitesi nedir?
A:Alüminyum folyo konteyner üretim hattının tedarik kapasitesi yılda 50 set.